SPEED DATING !Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ !ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SDEX?

Το Speed Dating είναι μια συστηματοποιημένη διαδικασία matchmaking, ο σκοπός της οποίας είναι να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους να γνωρίσουν μεγάλο αριθμό συμβατών ατόμων για σχέση ή γάμο. Στη μορφή που είναι τώρα, αναβίωσε στην Αμερική το 1999, όταν ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας, σκέφτηκε να μετατρέψει ένα παλιό έθιμο του 19ου αιώνα σε μοντέρνο τρόπο γνωριμιών. Σήμερα το παιχνίδι αυτό κάνει θραύση στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

To SDex -Speed Dating Exclusive, διεξάγεται ως εξής: Κάθε παιχνίδι διαρκεί περίπου 2 ώρες και οι παίκτες αριθμούν 15 άντρες και 15 γυναίκες.
Ανά 6 λεπτά συνομιλείτε face-to-face με ένα διαφορετικό άτομο. Με τη λήξη του κάθε εξαλέπτου χτυπάει καμπανάκι και....

σημειώνετε σε μια ειδική κάρτα αν ενδιαφέρεστε ή όχι για το άτομο που μόλις μιλήσατε. Με τη λήξη του event παραδίδετε την κάρτα σας και παραλαμβάνετε τα αποτελέσματα την επόμενη μέρα. Με τη μέθοδο αυτή εξασφαλίζεται ότι ο κάθε παίκτης/παίκτρια αξιολογεί μέσω των διαδοχικών μίνι συνεντεύξεων και τα 15 άτομα του αντίθετου φύλου.

Απαραίτητη προυπόθεση για τη συμμετοχή στο Sdex είναι η δημιουργία προφίλ στα γραφεία της εταιρείας όπου αξιολογείται η αξιοπιστία και το επίπεδο των παικτών.



Πηγη http://www.news24gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]