Μειωμένο το κόστος για το σαρακοστιανό τραπέζι
Σύμφωνα με το ΕΕΑ ,μειωμένο κατά 1,5 έως 4,8 % είναι το κόστος για το σαρακοστιανό τραπέζι, σύμφωνα με την έρευνα τιμών που δημοσιοποίησε σήμερα το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ).
Το ΚΕΠΚΑ επισημαίνει ότι για κάθε είδος υπάρχει μεγάλο εύρος τιμών και η υψηλότερη τιμή δεν σημαίνει απαραίτητα και καλύτερη ποιότητα.
Σύμφωνα με την έρευνα, οι μεγαλύτερες μειώσεις (έως 40%) καταγράφονται στις γαρίδες και τον ταραμά. Αυξήσεις διαπιστώνονται στα καλαμάρια και το τουρσί.
Labels:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.