(ΚΟΣΜΟΣ)Ο αποκλεισμός των Ευρωπαϊκών ομάδων από το Μουντιάλ, έπληξε την πορνεία στη Βραζιλία

Μέγα θέμα ήταν πριν την διεξαγωγή του Μουντιάλ η πορνεία στη Βραζιλία. Ιερόδουλες από όλη τη χώρα πήγαιναν στα μέρη όπου πραγματοποιούνται αγώνες, μάθαιναν παράλληλα αγγλικά, προκειμένου να βγάλουν χρήματα. Οπως γράφει η Ημερησία,σήμερα ωστόσο αποκαλύπτεται μια άλλη πτυχή, καθώς ο αποκλεισμός επτά ευρωπαϊκών ομάδων από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, δεν πληγώνει μόνο το γόητρο της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά και την... τσέπη των ιερόδουλων της χώρας.

«Αν νόμιζα ότι μπορώ να κερδίσω 1.000 ρεάλ, τώρα ξέρω ότι μπορώ να λάβω μάξιμουμ 100» λέει μια 26χρονη που συστήνεται ως «Ρίτα», η οποία «ψαρεύει» τους υποψήφιους πελάτες της σε κλαμπ της Κόπα Καμπάνα.

«Το Μουντιάλ μας κατέστρεψε» λέει στην Ιταλική Gazzetta Dello  Sport μια άλλη ιερόδουλος εξηγώντας: «Οι οπαδοί  των Εθνικών ομάδων της Νότιας Αμερικής δεν πληρώνουν τίποτα, δεν έχουν ούτε ένα σεντ, διαμαρτύρονται συνεχώς και θέλουν τα πάντα δωρεάν».

Μια άλλη κοπέλα, παραθέτει τους αριθμούς: αν ένας Αμερικανός ή Ευρωπαίος πελάτης είναι διατεθειμένος να πληρώσει 400 ρεάλ (περίπου 130 ευρώ) για ένα «πρόγραμμα», δηλαδή μία δίωρη συνάντηση, οι Νοτιοαμερικανοί δεν δίνουν πάνω από 150 (περίπου 50 ευρώ) -κι αυτό «αν όλα πάνε καλά».

«Η διαφορά είναι τεράστια. Υπάρχουν μόνο αυτοί. Συναντάμε βέβαια και κάποιους Γερμανούς ή Αμερικανούς, αλλά είναι λίγοι» προσθέτει.

Οι Αμερικανοί, όπως φαίνεται, είναι οι πιο πολύτιμοι... πελάτες για τα κορίτσια της Βραζιλίας. «Έχουν πορτοφόλια γεμάτα χρήματα και δεν τους νοιάζει να ξοδέψουν. Οι Ουρουγουανοί, από την άλλη, δεν είναι πλούσιοι, αλλά τουλάχιστον είναι στοργικοί» υπογραμμίζει η Ρίτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]