Καλαμαράκια με ρύζι και κόκκινη πιπεριά από τη Χίο.

Υλικά:

1/2 kg καλαμάρια
1/4 kg ρύζι
2-3 κόκκινες πιπεριές
1 κούπα του τσαγιού ελαιόλαδο
1/2 λίτρο νερό
Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση:

Καθαρίστε πολύ καλά τα καλαμαράκια.
Πλύντε τα και κόψτε τα στα δύο.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε ελαφρά τις κόκκινες πιπεριές και τα καλαμαράκια.
Στη συνέχεια προσθέστε τo νερό και αφήστε το να βράσει για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέστε το ρύζι το αλάτι και το πιπέρι.
Αφήστε τα όλα να ψηθούν για άλλα 15 λεπτά  σε μέτρια φωτιά.
tourism.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]