Τη Βιομηχανία ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ επισκέφτηκαν μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ




Τη Γιαννιώτικη βιομηχανία "ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ" η οποία εμφιαλώνει το φυσικό μεταλλικό νερό "ΖΑΓΟΡΙ", επισκέφτηκαν σήμερα οι μαθητές της Ε' και της ΣΤ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος "eTwinning", που υλοποιούν την τρέχουσα σχολική χρονιά.
Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, ξεναγήθηκαν στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις από τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, κ. Νικόλαο Χήτο και είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία εμφιάλωσης του νερού και να ενημερωθούν με υπεύθυνο τρόπο για την ιστορία της βιομηχανίας, τις διακρίσεις και βραβεύσεις, την εταιρική κοινωνική ευθύνη, τον τρόπο λειτουργίας του εργοστασίου, την αυτοματοποιημένη τυποποίηση των προϊόντων, τις ειδικότητες των εργαζομένων, αλλά και για τη διαδικασία διάθεσης του προϊόντος στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Οι μαθητές μαζί με τις εποικοδομητικές και χρήσιμες εμπειρίες που αποκόμισαν, ξεδίψασαν πίνοντας το μοναδικό φυσικό μεταλλικό νερό "ΖΑΓΟΡΙ". Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση αλλά και το προσωπικό της βιομηχανίας "ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ" για τη φιλοξενία και την ενημέρωσή των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]