Ο Αυγερινός Χατζηχρυσός βάζει φωτιά στο διαδίκτυο με τρολάρισμα στον Άδωνι

Ευτυχώς υπάρχουν και φωνές στο ίντερνετ που δεν αναπαράγάγουν μόνο κάθε "βολικό" και "φιλομνημονιακό" γράφεται δεξιά και αριστερά για την Ελλάδα, αλλά μεταφέρουν και απόψεις ανθρώπων που καυτηριάζουν την κατάσταση στην οποία έχουν φέρει τη χώρα οι δανειστές.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Αυγερινός Χατζηχρυσός ο οποίος έκανε ένα απόλυτα στοχευμένο tweet που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αρχικά λοιπόν ο Νίκος Χατζηνικολάου (ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!!) κάνει tweet ένα απόσπασμα από την μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία, δηλαδή την συνέντευξη της Αμερικανίδας πολιτικού @KerryKennedyRFK στην Real της Κυριακής, η οποία ανέφερε πως " Είναι αδικαιολόγητο ότι σήμερα μια μητέρα στην Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει αν θα αγοράσει ένα φάρμακο για τους ηλικιωμένους γονείς της η τροφή για τα πεινασμένα παιδιά της", προσκαλώντας τουςυπόλοιπους χρήστες να το κοινοποιήσουν.
Ο Αυγερινόες Χατζηχρυσός τότε (@avgerinosx) κάνει την κίνηση ΜΑΤ και παίρνει "φωτιά" το διαδίκτυο.

Παραθέτει το tweet του Νικου Χατζηνικολάου και ακριβώς από κάτω τοποθετεί μια επική φιλογερμανική-φιλοσοιμπλεκή-φιλομνημονιακή ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος λέει ότι: "Συμφωνώ σε αυτό με τον κ. Σόιμπλε. Δεν αλλάζουν εύκολα οι κοινωνίες αγαπητή. Αλλά όσοι δεν προσαρμόζονται πεθαίνουν έχω να πω".

Ο Αυγερινός Χατζηχρυσός μάλιστα λέει στον Νίκο Χατζηνικολάου " Ασε βρε Νίκο που θες και RT @NChatzinikolaou την@KerryKennedyRFK εδώ ένιοι πολιτικοί διαφωνούνhttp://bit.ly/1Ie1Dx2 ".

Αξίζει να σημειωθεί πως τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου επιβραβεύει τον Α. Χατζηχρυσό κάνοντας το τιτίβισμά του Favorite.

Δείτε το!!!
Το Χωνί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]