(ΗΠΕΙΡΟΣ)Δυναμικό συλλαλητήριο στην Πρέβεζα για δωρεάν δημόσιες δωρεάν υπηρεσίες υγείας και την αναβάθμιση του νοσοκομείου

Την απόφασή τους να αγωνιστούν για να αποτρέψουν την κατάρρευση του συστήματος υγείας και να διασφαλίσουν την πρόσβασή όλων των πολιτών στις υπηρεσίες υγείας διακήρυξαν δεκάδες πολίτες που βρέθηκαν στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στην πλατεία Ανδρούτσου από την Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία και τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν πρόκειται να δεχθούν ένα υποβαθμισμένο νοσοκομείο. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Στρατής Βουγέλης στην ομιλία του έκρουσε για ακόμη μία φορά τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση στο χώρο της Υγείας, η οποία βρίσκεται στα όρια της λειτουργικής κατάρρευσης , με συνέπεια να απειλούνται πλέον ανθρώπινες ζωές. Επισημαίνοντας ότι αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα ενίσχυσης, το Νοσοκομείο της πόλης και τα Κέντρα Υγείας του νομού μας κινδυνεύουν με αναστολές λειτουργίας βασικών τμημάτων τους , με πλήρη λειτουργική κατάρρευση.«Είμαστε εδώ για να διατρανώσουμε τη θέλησή μας να αγωνιστούμε για τη διάσωση και αναβάθμιση του νοσοκομείου της πόλης μας και των κέντρων υγείας του Νομού μας, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής μας σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη» είπε ο κ. Βουγέλης και τόνισε «σήμερα στέλνουμε ένα μήνυμα και στη νέα κυβέρνηση της χώρας ότι θεωρούμε το δικαίωμά μας σε ελεύθερη πρόσβαση, σε υψηλής ποιότητας και δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες υγείας αδιαπραγμάτευτο» Μετά την ομιλία του κ. Βουγέλη ακολούθησε πορεία στην κεντρική αγορά και την παραλία της πόλης.
Στο συλλαλητήριο μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας, ο δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, ο αντιπρόεδρος και ο γενικός σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Νόβας, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κοσμάς Κορωναίος, εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Πρέβεζας εκπρόσωποι σωματείων της περιοχής καθώς και δεκάδες πολίτες.
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]