ΑΝΕΛ:Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στο "Σπίτι της αγάπης" στην Πρέβεζα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού Περιφέρειας Ηπείρου.
Εκδήλωση - Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στο "Σπίτι της αγάπης" στην Πρέβεζα.
Σήμερα Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια των δράσεων της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Περιφέρειας Ηπείρου και σε συνεννόηση με τη Γραμματέα κ.Μίκα Παππά Σέβου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση - προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στο "Σπίτι της αγάπης" στην Πρέβεζα, σε συνεργασία με το Δήμο Πρεβέζης, παρόντος του Δημάρχου κ.Χρήστου Μπαϊλη.
Κλιμάκιο από τα Ιωάννινα με την Περιφερειάρχη Αλληλεγγύης κ.Ελπινίκη Μπάρκα, την Τομεάρχη Ιωαννίνων κ. Μαρία Μάλλιου και το μέλος της Συντονιστικής Ιωαννίνων κ.Γρηγόρη Γιωτάκη, μετέβησαν στην Πρέβεζα με προσφερθέντα είδη από φίλους και μέλη του κινήματος των ΑΝΕΛ, για τους κατοίκους της Πρέβεζας.
Ο Τομεάρχης Αλληλεγγύης και Συντονιστής Πρέβεζας κ.Παντελής Ζέρης, με την Αν. Τομεάρχη κ.Μαίρη Πουλίση και τους πολιτευτές, μέλη και φίλους των ΑΝΕΛ Πρεβέζης κ.κ. Ευριπίδη Κωνσταντινίδη, Γιώργο Κουμπή, Παύλο Καλόγερο, Παναγιώτη Υφαντή, Βάσω και Σωτήρη Παππά, είχαν συγκεντρώσει ανθρωπιστική βοήθεια και όλοι μαζί κατέθεσαν τις προσφορές αγάπης για τον συνάνθρωπο στην πολύ όμορφη εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Δήμος Πρεβέζης και που κάλυψαν τα τοπικά ΜΜΕ, με συνέντευξη μάλιστα, που παραχωρήθηκε από την κ.Μπάρκα.
Ο Δήμαρχος της πόλης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια την Περιφερειάρχη, τους Τομεάρχες Αλληλεγγύης και τα μέλη των ΑΝΕΛ για την πρωτοβουλία τους.
Ευχαριστούμε όλους, όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης και συγκινητικής εκδήλωσης, καθώς και το Δήμο Πρέβεζας με τους πολλούς εθελοντές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]