[HΠΕΙΡΟΣ]Επίσκεψη Απερχόμενου Διοικητή Νοσοκομείου Πρέβεζας κ Ν. Γεωργάκου στον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας




Τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ Στράτο Ιωάννου επισκέφτηκε στο γραφείο του ο απερχόμενος  Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας κος Νικόλαος Γεωργάκος τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου. 
Ο κ. Ιωάννου ευχαρίστησε τον κο Γεωργάκο για το έργο του και τις προσπάθειές του για την διατήρηση και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας από το Νοσοκομείο Πρέβεζας,  σε μια δύσκολη περίοδο που έχουν συσσωρευτεί πλήθος προβλημάτων στον τομέα της υγείας. Ο κ. Γεωργάκος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την αμέριστη υποστήριξή του στο νοσοκομείο Πρέβεζας και για το γεγονός ότι στάθηκε αρωγός σε κάθε αίτημα για βοήθεια.  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τα Κάλαντα έψαλαν στον Αντιπεριφερειάρχη οι μαθητές από το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

Με ιδιαίτερη χαρά ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου υποδέχτηκε τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας, συνοδεία των καθηγητών τους και της διευθύντριας κας Ε. Συνεσίου την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στο γραφείο του, όπου τα έψαλλαν τα κάλαντα με παραδοσιακά όργανα. 
Αντάλλαξαν χριστουγεννιάτικες ευχές και ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τη έμπρακτη βοήθεια που παρέχει στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τα παιδιά και τους δασκάλους για το υψηλό επίπεδο των μαθημάτων, που έχουν ως αποτέλεσμα να προσελκυστούν πάρα πολλά παιδιά στο μουσικό σχολείο, ακολουθώντας την κλίση τους. 
Σημειωτέον ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, έχει παραχωρήσει στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας το μοναδικό ακίνητο που διαθέτει, το χώρο όπου παλαιότερα στεγάζονταν το ΤΕΙ στη Λεωφόρο Ιωαννίνων, για τη στέγαση και τη λειτουργία του Σχολείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]