Αθλητές Του Τένις Από Όλο Τον Κόσμο Υποδέχονται Τα Γιάννενα Στο 1ο «Juniors Cup»

Αθλητές του τένις από όλο τον κόσμο υποδέχονται τα Γιάννενα στο 1ο «Juniors Cup»


Αθλητές του τένις από όλο τον κ
όσμο υποδέχονται από αύριο τα Γιάννενα.  Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων και η Διεθνής Ομοσπονδία Τέννις (ITF) διοργανώνουν το 1ο τουρνουά αντισφαίρισης «Juniors Cup» σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείορυ.
Το  τουρνουά  θα διεξαχθεί από 8/7/16 έως 17/7/16 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στο Πάρκο Πυρσινέλλα (Γιαννιώτικο Σαλόνι), οι αγώνες θα ξεκινάνε από τις 9 το πρωί και θα διαρκούν έως τις 9 το βράδυ.
Αθλητές από όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στους προκριματικούς αγώνες, που ξεκινούν αύριο  και στο κυρίως ταμπλό που ξεκινάει τη Δεύτερα 11/07/2016. Χώρες που συμμετέχουν είναι : Ιταλία, Μ.Βρετανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Αυστρία, Τσεχία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Σαν Μαρίνο, Ουκρανία, Ουγγαρία, Ρωσία, Πολωνία, Βουλγαρία, Κύπρος, Αυστρία, Αυστραλία, Η.Π.Α., Φινλανδία, Σκόπια, Σερβία, Τουρκία, Σλοβακία, Γεωργία, Ισραήλ, Αλγερία και Ινδία.
«Η πόλη μας υποδέχεται με χαρά για πρώτη φορά μια τέτοια διοργάνωση», δήλωσε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών, Νίκος Γκόλας.
Υπογράμμισε πως η πραγματοποίηση του 1ου τουρνουά αντισφαίρισης «Juniors Cup», «αποτελεί το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας του Ομίλου Αντισφαίρισης και του Δήμου Ιωαννιτών για να καταφέρουμε να έρθει στην πόλη μας μια σημαντική διεθνής διοργάνωση, γιατί θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για να επαναληφθούν τέτοιες διοργανώσεις».
Όπως τόνισε ο κ. Γκόλας ο Δήμος Ιωαννιτών επιδιώκει την προσέλκυση σημαντικών αθλητικών εκδηλώσεων σε όλα τα αθλήματα, επενδύοντας στον αθλητικό τουρισμό, ο οποίος είναι μια από τις πιο αποδοτικές μορφές τουρισμού.
Τέλος να σημειωθεί πως σημαντικός αρωγός στην πραγματοποίηση του  1ου τουρνουά αντισφαίρισης «Juniors Cup», υπήρξε η ευγενική συνεισφορά των χορηγών «Ζαγόρι-φυσικό μεταλλικό νερό»,  «mass-Σωτηριάδης», «Εκπαιδευτήρια Γένεσις», «Ε.Ψ.Ε.Π.», «fgaz-Eλληνική Εταιρεία Υγραερίου», «Γ.Καψιώχας  -Εξουσιοδοτημένος έμπορος  COSMOCAR”, «Ξενοδοχείο Βυζάντιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]