[Κόσμος]Στους πέντε οι νεκροί αστυνομικοί - Ανταλλαγή πυρών με ύποπτο σε γκαράζ

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές στο Ντάλας του Τέξας μετά τους πυροβολισμούς ενόπλων κατά αστυνομικών, στο περιθώριο μιας ειρηνικής διαδήλωσης στην πόλη ενάντια στην αστυνομική βία. Ο αριθμός των νεκρών ανέβηκε στους πέντε, καθώς ένας αστυνομικός που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, εξέπνευσε.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Ντέιβιντ Μπράουν, οι αρχές έχουν εντοπίσει έναν ύποπτο σε γκαράζ και επιχειρούν διαπραγματεύσεις μαζί του, ωστόσο αυτός δεν δείχνει πρόθυμος να συνεργαστεί και σποραδικά πυροβολεί κατά των αστυνομικών. Μάλιστα δηλώνει ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες σε όλο το κέντρο της πόλης.

Ο Μπράουν είπε ότι δεν είναι σαφές πόσοι είναι οι δράστες των πυροβολισμών, ωστόσο δήλωσε ότι τρεις άνθρωποι προσήχθησαν. Νωρίτερα είχε μιλήσει για «δύο ελεύθερους σκοπευτές» που πυροβόλησαν από ψηλά σε «στιλ ενέδρας».

Πάντως, ένας άνδρας που θεωρήθηκε ύποπτος από την αστυνομία και παραδόθηκε οικειοθελώς, αφέθηκε τελικά ελεύθερος.

Στο μεταξύ, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA) προχώρησε στην έκδοση οδηγίας προσωρινής απαγόρευσης πτήσεων πάνω από το κέντρο του Ντάλας.
φωτο AP
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]