Πάνος Καμμένος:"Δεν υπάρχουν κρούσματα φυματίωσης στο στρατό"

Διαψεύδει τις πληροφορίες για κρούσματα φυματίωσης στο στρατό, ο Πάνος Καμμένος ,ο οποίος μιλώντας στη Βουλή υπογράμμισε πως ούτε ένα στέλεχος των Ενόπλων δυνάμεων  δεν έχει ασθενήσει ,όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του Εθνους.
"Ολα τα στελέχη  των Ενόπλων Δυνάμεων είναι εμβολιασμένα ,οι πάντες είναι εμβολιασμένοι ,όσοι πάνε σε Κέντρα Φιλοξενίας"
Δεν υπάρχει κανένας   φόβος .Είναι απόλυτα ψευδές .Ούτε ένας δεν έχει ασθενήσει" ανέφερε χαρακτηριτικά ο υπουργός Εθνικής Αμύνης.
Την Τρίτη η  έγκυρη στρατιωτική ιστοσελίδα onalert.gr μετέδωσε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες κλιμάκιο γιατρών απο το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μετέβαινε εσπευσμένα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου ,κατόπιν εντολής του ΓΕΣ για να εξετάσει στρατιωτικούς .
Σύμφωνα με τον ιστότοπο 8 στρατιωτικοί ,αξιωματικοί και οπλίτες απο το Τάγμα Καλπακίου που  κάνουν υπηρεσίες στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στο Τσεπέλοβο ,ήταν θετικοί στο μαντού και αναμένεται η ολοκλήρωση των υπολοίπων εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εαν έχουν προσβληθεί απο φυματίωση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]