Μέχρι τώρα μαγείρευες λάθος το ρύζι και έκανες κακό στην υγεία σου. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος
Νόμιζες ότι ήσουν ειδικός στο να φτιάχνεις το καλύτερο ρύζι; Έβαζες απλά δυο ποτήρια νερό κι ένα ποτήρι ρύζι... Στην καλύτερη πρόσθετες και κάτι για να το κάνεις περισσότερο γευστικό.
Σου έχουμε όμως νέα. Το φτιάχνεις λάθος. Και όχι μόνο αυτό αλλά ο τρόπος που μαγειρεύεις το ρύζι σου μπορεί να σε αφήσει απροστάτευτο απέναντι σε διάφορα ανεπιθύμητα προβλήματα υγείας όπως καρδιακή ανεπάρκεια, διαβήτης και καρκίνος.
Πώς μπορεί όμως ένα τόσο αθώο και απλό φαγητό όπως το ρύζι να γίνει τόσο επικίνδυνο.
Λοιπόν οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το ρύζι περιέχει αρσενικό που προκαλείται από βιομηχανικές τοξίνες και υπολείμματα φυτοφαρμάκων που αφήνουν στο έδαφος.
Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να σιγουρευτείς ότι δεν θα καταναλώσεις το δηλητήριο είτε είτε βράζοντας το ρύζι σε πολύ μεγάλη ποσότητα νερού (διπλασιάστε το νερό που ήδη χρησιμοποιείτε) ή αφήνοντας το ρύζι ένα ολόκληρο βράδυ μέσα σε νερό πριν το μαγειρέψετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.