Πίνουμε και γευόμαστε Ελλάδα !
Το Αγιωργίτικο είναι μία πολυδύναμη ποικιλία αμπέλου, κομψό, με φρεσκάδα και έντονα αρώματα στη μύτη και στο στόμα. Τα νεαρά ξηρά, κόκκινα δεξαμενής αγιωργίτικα έχουν μέτριο βαθύ κόκκινο χρώμα, αρώματα από φρέσκα κόκκινα φρούτα, μέτρια οξύτητα και μαλακές ταννίνες. Τα περασμένα από βαρέλι έχουν έντονο βαθύ κόκκινο χρώμα και είναι πλούσια με ώριμες ταννίνες. Αγιωργίτικο είναι και η ποικιλία ΠΟΠ Νεμέα, η οποία με τα 15.000 στρέμματα αμπελώνα της αμπελουργικής της ζώνης είναι από τις πιο μεγάλες στην Ελλάδα στην παραγωγή κρασιών με ονομασία προέλευσης. Πολλοί το παρομοιάζουν με το ιταλικό Sangiovese του Chianti.
Αυτή την Πέμπτη, 9 Μαρτίου, δοκιμάζουμε κόκκινο ξηρό και ροζέ ημιαφρώδες ημίγλυκο με τον κατάλληλο συνδυασμό φαγητού και γλυκού δανειζόμενοι την παράδοση της Πελοποννήσου. Τιμή συμμετοχής 19 €.
Σας περιμένουμε στο δρύΟινο, όπως κάθε Πέμπτη, σε μία βραδιά γευσιγνωσίας.
Κρατήσεις στα: 2651400158 & 6942468803
#drinkgreekwines #winebar #winetasting
Αυτή την Πέμπτη, 9 Μαρτίου, δοκιμάζουμε κόκκινο ξηρό και ροζέ ημιαφρώδες ημίγλυκο με τον κατάλληλο συνδυασμό φαγητού και γλυκού δανειζόμενοι την παράδοση της Πελοποννήσου. Τιμή συμμετοχής 19 €.
Σας περιμένουμε στο δρύΟινο, όπως κάθε Πέμπτη, σε μία βραδιά γευσιγνωσίας.
Κρατήσεις στα: 2651400158 & 6942468803
#drinkgreekwines #winebar #winetasting
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.