Παρουσιάστηκε για 1η φορά στη food expo 2017 το ελαιόλαδο eperion (ΠΓΕ Πρέβεζα)
Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στη food expo 2017
το ελαιόλαδο eperion (ΠΓΕ Πρέβεζα). Η παρουσίαση έγινε σε Έλληνες και ξένους chef, οι οποίοι πραγματικά εξεπλάγησαν. Πορτογάλοι και Ισπανοί chef, που μας επισκέφτηκαν, ενθουσιάστηκαν και από τη γεύση των αρωματικών μας ελαιολάδων.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Πρέβεζας απέδειξε ότι έχει τη δική του θέση στα υψηλής κατηγορίας ποιοτικά ελαιόλαδα και μπορεί να αποτελέσει άλλον ένα κόμβο αναγνώρισης της περιοχής μας και πηγή γαστρονομικού προορισμού. Συνεχίζουμε μέχρι το ελαιόλαδο Πρέβεζας να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει στην εγχώρια και διεθνή αγορά.
το ελαιόλαδο eperion (ΠΓΕ Πρέβεζα). Η παρουσίαση έγινε σε Έλληνες και ξένους chef, οι οποίοι πραγματικά εξεπλάγησαν. Πορτογάλοι και Ισπανοί chef, που μας επισκέφτηκαν, ενθουσιάστηκαν και από τη γεύση των αρωματικών μας ελαιολάδων.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Πρέβεζας απέδειξε ότι έχει τη δική του θέση στα υψηλής κατηγορίας ποιοτικά ελαιόλαδα και μπορεί να αποτελέσει άλλον ένα κόμβο αναγνώρισης της περιοχής μας και πηγή γαστρονομικού προορισμού. Συνεχίζουμε μέχρι το ελαιόλαδο Πρέβεζας να κατακτήσει τη θέση που του αξίζει στην εγχώρια και διεθνή αγορά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.