Παρουσίαση του Ελληνικού πρωινού Πρεβέζης

ΝΕΑ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΠΡΕΒΕΖΗΣ

17:00               Προσέλευση Κοινού
                        Σερβίρεται welcome Drink “Blue Amvrakikos” (φυσικός χυμός λεμονιού και ούζο)
                     
17:15               Ενημέρωση Ξενοδόχων για την κατάταξη των καταλυμάτων
Αίθουσα «Ανθούσα»

18:00               Έναρξη Παρουσίασης
Χαιρετισμός Προέδρου Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας
Χαιρετισμός Επισήμων
Ενημέρωση από τον εμπνευστή και δημιουργό του ελληνικού πρωινού Κο Γεώργιο Πίττα
Γευσιγνωσία Τοπικών Προϊόντων που χρησιμοποιούνται στις παρασκευές
Επίδειξη-παρουσίαση παρασκευής Φύλλου
Επίδειξη-παρουσίαση παρασκευής γιαουρτιού
Επίδειξη-παρουσίαση παρασκευής προϊόντων χωρίς γλουτένη

19:30               Απονομή Αναμνηστικών Επαίνων σε όλους τους συντελεστές και συνδιοργανωτές της εκδήλωσης από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος


20:15               Κέρασμα από τα προϊόντα των παραγωγών σε τοπικές συνταγές  


Παρόντες θα βρίσκονται οι:
Κυρία Αγνή Χρηστίδου Γενική Διευθύντρια του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Κύριος Γεώργιος Πίττας εμπνευστής και δημιουργός του ελληνικού πρωινού
Κύριος Αναστάσιος Τόλης Επίτιμος Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
Κύριος Ιωάννης Γιαμάς Πρόεδρος Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]