Καταγγελία του Μ-ΛΚΚΕ λίγες μέρες πριν τις φοιτητικές εκλογές

Καταγγελία του Μ-ΛΚΚΕ
Καθώς πλησιάζουμε στις φοιτητικές εκλογές η ΚΝΕ-ΠΣΚ εχασε και πάλη την "ψυχραιμία" της. Για ακόμη μια φορά αναδεικνύεται πώς αντιλαμβάνεται την ελευθερία έκφρασης, πώς αντιλαμβάνεται το δικαίωμα άλλων φοιτητικών συνδικαλιστικών δυνάμεων να κάνουν την πολιτική τους παρέμβαση και να χουν τον ανάλογο χώρο πολιτικής παρέμβασης (τραπεζάκι , ταμπλώ κλπ).

Ενώ είχε ξεχάσει η ΠΚΣ (ΚΝΕ) τους φοιτητές εδώ και μήνες τους ξαναθυμάται όταν έχει να κάνει με εκλογές και για τις κομματικές παρελάσεις του ΠΑΜΕ. Για Γενικές Συνελεύσεις, για την αποκάλυψη της ΔΑΠ ούτε λόγος. Καταλαβαίνουμε βέβαια πως στη ΔΑΠ δεν την παίρνει να πουλάει τσαμπουκάδες όπως έχει κάνει στην φοιτητική παράταξη του Μ-ΛΚΚΕ την ΠΟΡΕΙΑ.

Ό,τι δεν τόλμησε να κάνει η ΔΑΠ-ΠΑΣΠ έρχεται η ΠΚΣ να το κάνει μιλώντας στο όνομα της Αριστεράς. Έτσι αντιλαμβάνεται την πολιτική-ιδεολογική αντιπαράθεση, μετατρέποντας τη σε μια τεχνικού τύπου αντιπαράθεση, κάνοντας επίδειξη δύναμης.

Με τέτοιες ενέργειες η ΚΝΕ αντιπαρατίθεται σε όσους της ασκούν πολιτική κριτική με όρους πραγματικής αριστεράς, εξάλου το ίδιο έγινε πριν  ένα χρόνο και στο Οικονομικό αλλά και σε άλλες πόλεις. Σε ότι μας αφορά το Μ-ΛΚΚΕ θεωρεί ότι η αριστερά πάντοτε σεβόταν ακόμα και τον αντίπαλο, και έκανε αντιπαράθεση με όρους πολιτικούς, κι όχι με τέτοιες μεθοδεύσεις.
Το Μ-ΛΚΚΕ και η φοιτητική ΠΟΡΕΙΑ θεωρούν ότι οι πολιτικές αντιπαράθεσεις δεν πρέπει να πάρουν αυτή την μορφή! Ο δημοκρατικός κόσμος οι πολιτικές και συνδικαλιστικές δυνάμεις πρέπει να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες  Προειδοποιούμε και καλούμε την Π. Κ.Σ. να σταματήσει αυτές τις τραμπούκικες πραχτικές.
Να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην ανασυγκρότηση του εργατικού - λαϊκού - κομμουνιστικού κινήματος Σε αυτήν την κατεύθυνση καλούμαστε όλοι να κινηθούμε και το Μ-Λ ΚΚΕ κόντρα στις πάσης φύσης φωνές απογοήτευσης, ηττοπάθειας, μοιρολατρίας, συμβιβασμού, υποταγής, διάσπασης και εκτόνωσης θα δώσει όλες της τις δυνάμεις για το σκοπό αυτό.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ του Μ-ΛΚΚΕ

•        Η νέα συμφωνία (4ο Μνημόνιο) κυβέρνησης ΕΕ-ΔΝΤ φέρνει καινούργια δεινά για το λαό μας, σφυρηλατεί νέα δεσμά εξάρτησης για τη χώρα μας

•        Τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν και οι αυξάνονται κίνδυνοι για τους λαούς της περιοχής μας

•        Η ανασύνταξη του εργατολαϊκού κινήματος είναι αναγκαία όσο ποτέ.
Ποια  πρέπει να είναι η απάντησή μας στις εξελίξεις αυτές ακι τα δεδομένα;

Για να συζητήσουμε όλά αυτά σας καλούμε σε :

Εκδήλωση-Συζήτηση, την Παρασκευή 5 Μάη και ώρα 8μμ στο συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας στη στοά Σάρκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]