Εκχιονιστικό στην Ιόνια Οδό ...λόγω σφοδρής χαλαζόπτωσης ![φωτο]

Στο πλαίσιο της  αστάθειας του καιρού τις τελευταίες μέρες τις απογευματινές κυρίως ώρες ,σφοδρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε  σήμερα  λίγο πριν τις 18.00  στην  Ιόνια Οδό, απο το 178ο χιλιόμετρο στο ύψος του Γοργόμυλου μέχρι  και τα διόδια Τερόβου .
Οι οδηγοί που κινούνταν   στο συγκεκριμένο τμήμα του αυτοκινητόδρομου λόγω της εξαιρετικά  περιορισμένης ορατότητας   εξαιτίας της  έντασης του φαινομένου  , αναγκάστηκαν  να σταθμεύσουν  τα οχήματά τους σε παρακείμενο πάρκινγκ ,ενώ κάποιοι  σταμάτησαν προσωρινά  στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.
Λίγα  μόλις λεπτά ήταν αρκετά για να καλυφθεί  ο αυτοκινητόδρομος  απο  ένα πυκνό στρώμα χαλαζιού,ενώ για την απομάκρυνσή του και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας  χρειάστηκε να κινητοποιηθεί  εκχιονιστικό όχημα της Ιόνιας Οδού !
Χάρη στην  άμεση    κινητοποίηση των υπευθύνων του αυτοκινητόδρομου μέσα σε λίγη ώρα  η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε ,με τους  ακινητοποιημένους οδηγούς  να συνεχίζουν  με ασφάλεια το ταξίδι τους   και να  έχουν παράλληλα να θυμούνται πως   λίγες μόλις μέρες πριν το καλοκαίρι συνάντησαν στην Ηπειρο  εκχιονιστικό όχημα στο δρόμο τους !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]