Έκθεση Της Antonina Gugala Με Φωτογραφίες, Ταινία & Αρχειακό Υλικό Στους Μελιγγούς

Έκθεση φωτογραφίας, ταινιών και φωτογραφιών αρχείου στους Μελιγγούς Δωδώνης (28 Μαϊου έως 3 Ιουνίου 2018).
Στα πλαίσια της φετινής PHOTOMETRIA (www.photometria.gr), την Δευτέρα 28Μαϊου 2018, έγιναν τα εγκαίνια του φωτογραφικού έργου της Antonina Gugala “Histories”, στην Πινακοθήκη Μελιγγών.
Η έκθεση αυτή, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Αδελφότητας του χωριού Μελιγγοί με την Photometria και έχει σαν βάση την ανάδειξη της φωτογραφίας και νέων καλλιτεχνών-φωτογράφων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Η φωτογράφος Antonina Gugala κατάγεται από την Πολωνία και ήταν η πρώτη φωτογράφος που φιλοξενήθηκε στο residency φωτογραφίας των Μελιγγών (www.photomeliggoi.com), το καλοκαίρι του 2017. Το φωτογραφικό project της κας Gugala, που παρουσιάζεται στην Πινακοθήκη Μελιγγών, χωρίζεται σε 3 μέρη: το πρώτο (αρχειακό υλικό) περιλαμβάνει την ταινία “Oedipus The King” του Philip Saville μαζί με φωτογραφίες ντόπιων από τα γυρίσματα της ταινίας. Το δεύτερο μέρος είναι ταινία με αποσπάσματα από συνεντεύξεις κατοίκων της περιοχής που μιλάνε για τα γυρίσματα της ταινίας του Saville σε σχέση με τα γεγονότα της εποχής και τη ζωή στην περιοχή. Στο τρίτο μέρος, αντικείμενα της καθημερινότητας έχουν φωτογραφηθεί και παρουσιάζουν την εικόνα της περιοχής και της χώρας όπως η φωτογράφος το αντιλαμβάνεται.
Η έκθεση, που έχει δομηθεί, κατά σειρά, με φωτογραφίες του ’67 (αρχειακό υλικό), παράλληλη προβολή των δύο ταινιών, και φωτογραφίες της κας Gugala, θα λειτουργήσει μέχρι την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018, στην Πινακοθήκη Μελιγγών Δωδώνης, απογευματινές ώρες (18:00’ έως 21:00’).
(πληροφορίες: 6951303567 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]