ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Aπάντηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων ...στην τοποθέτηση του Γρ.Γκίκα για την έγκριση του προϋπολογισμού...

Για μια ακόμη φορά ο μόνιμα «ανίσχυρος» αντιπολιτευόμενος των πάντων έπιασε «πουλιά στον αέρα». Δεν έχουμε τον χρόνο να του κάνουμε μαθήματα μακροοικονομίας και μικροοικονομίας μιας και για αυτά απαιτούνται πολλές ώρες  και εμείς έχουμε σημαντικότερα  θέματα να υλοποιήσουμε ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων την ώρα που εκείνος ασχολείται με την προσωπική του προβολή.
Η επιχειρηματικότητα δεν μπορεί να περιμένει την ημέρα που ο «ανίσχυρος»  θα γίνει ισχυρός και γνώστης των οικονομικών για να προλάβει την αναπτυξιακή τους πορεία  όπως αυτής των υπολοίπων  επιχειρήσεων  του Ευρωπαϊκού τόξου.
Θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι Προϋπολογισμός σημαίνει «η καταγραφή των εσόδων και των εξόδων που αναμένεται να έχουμε στο άμεσο μέλλον», φανταζόμαστε, κάπως έτσι θα γίνεται και ο Προϋπολογισμός στην επιχείρηση που διευθύνει εκτός αν δεν συμβουλεύεται  ελληνικές λογιστικές εταιρίες αλλά ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ.
Σεβόμενοι πάντα τις χιλιάδες επιχειρήσεις που εκπροσωπούμε θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και ο Πρόεδρος της κος Δημήτρης Δημητρίου εργάζονται καθημερινά με διαφάνεια και χρηστή διοίκηση και είναι σε κάθε περίπτωση διαθέσιμοι σε  οποιονδήποτε οικονομικό έλεγχο από όπου και αν αυτός προέρχεται.
Όσον αφορά τα μυθεύματα του «ανίσχυρου» αντιπολιτευομένου στελέχους του Επιμελητηρίου έχουμε απλώς να του επισημάνουμε:
α) Η ψηφοφορία σε κάθε θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου  Ιωαννίνων όπως γνωρίζει γίνεται επί των παρόντων στην αίθουσα και την ώρα που πραγματοποιείται με ανάταση χειρός η ψηφοφορία και όχι επί των παρόντων και όσων βρίσκονται σε χώρους εκτός αιθούσης ή στον πεζόδρομο της οδού Αραβαντινού.
β) Επειδή ενδιαφέρεται πραγματικά για τις ημερίδες και τις δράσεις του Επιμελητηρίου θα θέλαμε να τον πληροφορήσουμε πως σήμερα πραγματοποιείται  Ημερίδα για την επιχειρηματικότητα που δεν ψήφισε και παρότι είχε προϋπολογιστεί το κόστος της ημερίδας από το Επιμελητήριο, τελικά το κόστος της ημερίδας δεν θα επιβαρύνει το Επιμελητήριο και θα καλυφθεί εξολοκλήρου από χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της Ηπείρου με την μορφή της Υποστήριξης – Χορηγίας .
γ) Επειδή ενδιαφέρεται για τα χρήματα των επιχειρηματιών και μελών του Επιμελητήριου ας ρωτήσει τον πρώην Πρόεδρο του Επιμελητήριου και νούμερο δύο (2) της παράταξής του κο Δ. Μπαράτσα, πόσο κόστισαν τα ταξίδια, οι βόλτες στην Αλβανία, οι εκδόσεις, τα επιχειρηματικά δώρα και οι δεξιώσεις επί  των ημερών του και να μας ενημερώσει για τελικά αποτελέσματα και οφέλη όλων των παραπάνω.
δ) Όσον αφορά το νέο σπίτι του Επιμελητηρίου θα θέλαμε να τον διαβεβαιώσουμε όπως και τα χιλιάδες μέλη μας, πως αυτό, και θα προχωρήσει και θα πραγματοποιηθεί με μια διαφορά, επί των ημερών μας θα ακολουθηθεί η κάθε νόμιμη διαδικασία.
Του ευχόμαστε καλό δρόμο στο μοναχικό ταξίδι που διάλεξε, εμείς θα συνεχίσουμε, έτσι όπως ξεκινήσαμε, με όρεξη και τους επιχειρηματίες στο πλευρό μας.
Για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων
Ο Πρόεδρος
Δρ. Δημήτριος Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]