Διεθνής διάκριση για το Aristi Mountain Resort!!

Ακόμη μια διάκριση για την Ήπειρο και το Aristi Mountain Resort & Villas: 
     
Μια ακόμη διάκριση για την Ήπειρο έφερε το Aristi Mountain Resort με την ανάδειξη του  στη 2η θέση των ξενοδοχείων στην Ελλάδα  στην αμερικανική έκδοση του Conde Nast Traveler και στην 11η στη λίστα με τα 30 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη στην αντίστοιχη αγγλική.
Τα βραβεία κοινού του Conde Nast Traveler αποτελούν μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις της τουριστικής βιομηχανίας με πάνω από 600.000 αναγνώστες να συμμετέχουν στην ψηφοφορία. Πρόκειται για το  μοναδικό μη παραθαλάσσιο ξενοδοχείο που βραβεύεται στις κατηγορίες αυτές.
 «H διάκριση αυτή σε έναν πολύ ανταγωνιστικό διαγωνισμό μας γεμίζει ικανοποίηση.  Θεωρούμε ότι τέτοιες διακρίσεις συμβάλουν στο να μπαίνει η Ήπειρος αλλά και το Ζαγόρι ειδικότερα στον χάρτη των δυνητικών επισκεπτών ιδιαίτερα δε αυτούς της αμερικανικής και βρετανικής αγοράς. Η βράβευση αποτελεί αναγνώριση όχι μόνο του ξενοδοχείου αλλά και του φυσικού κάλλους και του προσφερόμενου προϊόντος στην περιοχή»  σημείωσε ο κ. Βασίλης Ιωσηφίδης ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Τα  βραβεία Condé Nast Traveler Readers’ Choice αναγνωρίζουν τα καλύτερα ξενοδοχεία, θέρετρα, χώρες, πόλεις, νησιά, ιαματικές πηγές, αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια και κρουαζιέρες στον κόσμο. Τα βραβεία είναι η πιο μακροχρόνια και πιο αναγνωρισμένη αναγνώριση της αριστείας στην ταξιδιωτική βιομηχανία, κοινώς γνωστή ως "το καλύτερο από τα καλύτερα του ταξιδιού". Ο πλήρης κατάλογος των νικητών στην κατηγορία "Top 20 Resorts In Greece" των ΗΠΑ μπορεί να βρεθεί εδώ https://www.cntraveler.com/readers-choice-awards/europe/top-resorts-in-greece-readers-choice-awards και η κατηγορία 'Best Resorts In Europe' του Ηνωμένου Βασιλείου έχει δημοσιευθεί στην έκδοση του Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]