ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

ΠΑΣΥΣΕΚ:Χορήγηση Μηνιαίου Επιδόματος Γραφείου λόγω Ανικανότητας Ένεκα Παθήματος στην Υπηρεσία

Σύμφωνα με το σχετικό, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Στρατιωτικών Ειδικής Κατάστασης (ΠΑ.ΣΥ.Σ.Ε.Κ.) είχε αποστείλει επιστολή προς τον Υπουργό, τον Υφυπουργό και τους Αρχηγούς των Επιτελείων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με την οποία αποδεδειγμένα και με έγγραφα αυτής, ζητούσε την επίλυση του θέματος του επιδόματος γραφείου λόγω ανικανότητας ένεκα παθήματος στην υπηρεσία.

Ο Σύνδεσμος, εξουσιοδοτημένος και έχοντας στα χέρια του τα απαραίτητα εκείνα έγγραφα σχετικά με την υπόθεση όπως αναφέρει η επιστολή του σχετικού, ανέμενε εκδίκαση υπόθεσης του επιδόματος στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019.

Με αφορμή την εκ νέου αναβολή της συζήτησης ενώπιων του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για την χορήγηση του επιδόματος γραφείου στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, απορία του Συνδέσμου είναι: υπάρχει σκοπιμότητα τελικά στην επί μακρόν λήψη αναβολών της συζήτησης;

Προς αποφυγή παραπληροφόρησης των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων υπηρεσίας γραφείου, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι δεν εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) το αν θα δοθεί το επίδομα ή όχι. Επίσης, επειδή το θέμα χρήζει λεπτού χειρισμού, καλό θα είναι όταν ενημερώνονται τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων περί αυτού του θέματος να υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία - έγγραφα.


Ο Σύνδεσμος ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων υπηρεσίας γραφείου τα οποία επιθυμούν περαιτέρω πληροφόρηση περί του θέματος, όπως επικοινωνήσουν άμεσα λόγω χρονικού περιορισμού με τον Σύνδεσμο (Δημήτριος Χαλάστρας – Πρόεδρος Συνδέσμου – τηλ: 6932467666).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]