ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Ιωάννινα:Απόλυτα πετυχημένη η ημερίδα του Επιμελητηρίου !


Αυτό  είναι το Επιμελητήριο που ονειρευόμαστε, αυτό είναι το Επιμελητήριο της επόμενης ημέρας των 100 χρόνων. Με την Ημερίδα «Επιχειρηματικότητα-Καινοτομία-Νέες Τεχνολογίες» που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αρχικά την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου για την υποστήριξη της, όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή, καθώς και όσους διέθεσαν τον χρόνο τους να την παρακολουθήσουν. Η Ημερίδα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μέσω αυτής το βασικό συμπέρασμα της εκδήλωσης είναι ότι όλοι μαζί πρέπει να κοιτάξουμε ΜΠΡΟΣΤΑ, άλλωστε δεν είναι τυχαίο και το σλόγκαν της καμπάνιας του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων  «Επιμελητήριο Ιωαννίνων, 100 Χρόνια, ΜΠΡΟΣΤΑ».
Δεν περισσεύει κανείς στην επομένη ημέρα της επιχειρηματικότητας, της ανάπτυξης των επιχειρήσεων και βέβαια της μείωσης της ανεργίας.
Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων θα συνεχίσει τις δράσεις του και θα παραμείνει ενεργό και δραστήριο, όχι μόνο για την ενημέρωση των επιχειρήσεων αλλά και για την περαιτέρω ανάπτυξη τους. Βασικό στόχος για όλους εμάς που βρισκόμαστε στην Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων είναι η στήριξη της επιχειρηματικότητας και μαζί με τους επιχειρηματίες καθημερινά θα εργαζόμαστε για την τελική υλοποίηση των στόχων τους.
Δεν εφησυχάσουμε, καθημερινά θα αγωνιούμε και με κάθε μας ενέργεια θα αποδεικνύουμε πως η επιχειρηματικότητα  έχει το δικό της σπίτι, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]