Πρέβεζα:Ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση στο Μουσικό Σχολείο

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας στο πλαίσιο του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου 1940. Συμπεριλάμβανε την απονομή αριστείων και βραβείων στους μαθητές όπως επίσης και ένα λογοτεχνικό και μουσικό αφιέρωμα στους αγώνες των Ελλήνων κατά των κατακτητών.
Προσκεκλημένος ήταν ο κ. Ηλίας Λάμπρης (μέλος του Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης γερμανικών επανορθώσεων) ο οποίος μας παρουσίασε  τη σφαγή των κατοίκων του Κομμένου της Άρτας από τους Γερμανούς κατακτητές.
Ιδιαίτερα συγκινητική και άκρως τιμητική για το σχολείο μας ήταν η απονομή του βραβείου «Σπύρου Τσαγκαρόπουλου», το οποίο δίνεται φέτος για πρώτη φορά στον μαθητή που συγκέντρωσε την μεγαλύτερη βαθμολογία στα πανελλαδικός εξεταζόμενα   μαθήματα θετικού προσανατολισμού. Το βραβείο απονεμήθηκε φέτος στον Βερύκιο Απόστολο, απόφοιτο του Μουσικού Σχολείου και φοιτητή της Ιατρικής πλέον, ο οποίος πρώτευσε μεταξύ των υποψηφίων από τα Λύκεια της Πρέβεζας. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της οικογένειας Τσαγκαρόπουλου, όπως επίσης και ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης Ηπείρου, Καμπουράκης  Κων/νος, και ο αναπληρωτής Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, Τσουμάνης Σταύρος.
Υπεύθυνοι καθηγητές της εκδήλωσης οι : Γιαννούλη Σοφία και Σπαθάρα Βάϊα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]