ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Πρέβεζα:Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο ενόψει των 7ων «Εν Νικοπόλει Άκτια» αγώνων δρόμου

Το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων για τα “7α ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛEΙΑ»ΑΚΤΙΑ” , τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 26ης Οκτωβρίου και συγκεκριμένα από ώρα 15:30 έως πέρας του Μαθητικού Αγώνα Δρόμου του ενός (01) χιλιομέτρου και των αγώνων δρόμου των πέντε (05) και δέκα (10) χιλιόμετρων αντίστοιχα, ανακοινώνει:
α. Τη διακοπή της κυκλοφορίας όλων τω
ν οχημάτων επί της παραλιακής οδού Αγ. Σπυρίδωνα (θέση Βαθύ) κατά μήκος της οδού Σπηλιάδου έως και τη συμβολή της με την οδό Π. Τσαλδάρη.
β. Τη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Ελ. Βενιζέλου (ύψος ιαματικών λουτρών) έως και τη συμβολή της με την οδό Καρυωτάκη.
Η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται σε κάθετες και παρακείμενες οδούς.
Οχήματα εκτάκτου ανάγκης (ΕΚΑΒ - ΕΛ.ΑΣ. - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ) θα διευκολύνονται άμεσα με τις υποδείξεις οργάνων της Υπηρεσίας.
Εν τω μεταξύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τους αγώνες δρόμου ανακοίνωσε και η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας. Ειδικότερα ανακοίνωσε:
α. Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Καρυωτάκη και στο τμήμα της μεταξύ των οδών 21ης Οκτωβρίου & Ελευθ. Βενιζέλου για τη διεξαγωγή του αγώνα μαθητών Δημοτικών και Γυμνασίων.
β. Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως και στο τμήμα αυτής από την διασταύρωσή της με την οδό Καρυωτάκη έως και την συμβολή της με την οδό Προύσσης.
γ. Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της οδού Προύσσης και στο τμήμα αυτής από την συμβολή της με την οδό Λ. Ειρήνης έως και την συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.
δ. Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της Επαρχ. Οδού Πρέβεζας – Αγίων Αποστόλων, από τη θέση Βαθύ έως και την συμβολή της με την Ε.Ο. Πρέβεζας – Γεφ. Καλογήρου(Δ-νση Αστυνομίας Πρέβεζας).
ε. Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Γέφυρας Καλογήρου και στο τμήμα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Αλαμάνας έως και την χ.θ. 7+300(Διασταύρωση Νικόπολης) και εκτροπή, για μεν τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Πρέβεζα προς Γέφυρα Καλογήρου μέσω των οδών Αλαμάνας και Λασκαράτου, για δε τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Γέφυρα Καλογήρου προς Πρέβεζα(αμέσως μετά την εκκίνηση και διέλευση όλων των δρομέων), μέσω της συνδετήριας οδού των Ε.Ο. Πρέβεζας - Γέφυρας Καλογήρου και Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας(διασταύρωση Ακρίβη- διασταύρωση Μονολιθίου), για την διεξαγωγή των δύο(2) αγώνων των πέντε(5) και δέκα(10) χιλιομέτρων, αντίστοιχα. Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από ώρες 15:45 έως και 20:00, του Σαββάτου, 26/10/2019. Η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στις ανωτέρω οδούς, θα ρυθμίζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]