Ιωάννινα:Όλες οι εκδηλώσεις από σήμερα ...Στο Castillo Bar

Πέμπτη 19/12 
Την Πέμπτη 19/12 έρχεται στο
Castillo bar η Lia Hide (Λία Γεωργακοπούλου) η οποία γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Συνθέτει, γράφει μουσική, τραγουδάει και παίζει και πιάνο. Κατά τα άλλα είναι ένα "φωτεινό" και χαρούμενο κορίτσι που γράφει "σκοτεινά" κομμάτια. Μετά από πολυάριθμες συμμετοχές στην εγχώρια electronica (A Dog Named Rodriguez, Robin Skouteris, Influence και άλλα) το 2013 κυκλοφόρησε το "Home", τον πρώτο της προσωπικό δίσκο στην ΕΜΙ, και εμφανίστηκε στην Αμερική, Αγγλία, Νορβηγία και Πολωνία, και στην χώρα μας με τους Tricky, Anneke, Kovacs, Keep Shelly in Athens και KBHTA, μεταξύ άλλων. Έχει σπουδάσει πολύ, κλασσικό πιάνο και κλασσικό τραγούδι, musical, είναι απόφοιτος μουσικών σπουδών, και μόλις τελείωσε ενα δεύτερο μεταπτυχιακό, αυτήν την φορά, στην τραγουδοποιία. Διδάσκει μουσική, γράφει μουσική για το θέατρο, και που και που ζωγραφίζει.

Παρασκευή 20/12

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου το Ioannina School of Music (ISM) φιλοξενεί στο Castillo bar δυο εξαιρετικους ταλαντούχους μουσικούς: τον Μπάμπη Τυρόπουλο και τον Κώστα Μαγγίνα.
Η βραδιά θα ξεκινησει με σεμινάριο κιθαρας στις 8.30 και μετα θα ακολουθήσει το live πάρτι!

Σάββατο 21/12

Το Σάββατο 22/12 καταφθάνουν οι Bliss ενα από τα πιο δραστήρια Live n' party band της Θεσ/νίκης πουείναι γνωστοί για τα εκρηκτικά non stop live party τους και το πάντρεμα πολλών ειδών στη μουσική τους, από το rock n’roll των 60s μέχρι τις τελευταίες σύγχρονες pop επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]