Ιωάννινα:Πέτρος Θεοτοκάτος live @ “Rocka Rolla”...το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου!

Πέτρος Θεοτοκάτος live @ “Rocka Rolla” (Ιωάννινα)
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
Φιλική Συμμετοχή Nικόλας Μποντίνας

Είκοσι χρόνια από το θρυλικό πια «Πιστόλι στο Πιάτο» και με το νέο δίσκο στις αποσκευές του, ο δημιουργός του αγαπημένου «Θα χαθώ», θα εμφανιστεί στο “Rocka Rolla” στα Ιωάννινα, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, για να μας ταξιδέψει στη δική του προσωπική τραγουδοποιία, αλλά και σε ανατρεπτικές διασκευές από την ελληνική και ξένη ροκ σκηνή..

Συνεχίζοντας τις εμφανίσεις του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ο Πέτρος Θεοτοκάτος, ενορχηστρώνει και παρουσιάζει με ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα, live looping και electronic beats, ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, σε μια ξεχωριστή βραδιά!!

Facebook page: https://www.facebook.com/ptheotokatos/


Τη βραδιά θα ανοίξει ο Νικόλας Μποντίνας. Το Εκτός Τρόπου και Τρόμου Loop Project αποτελεί την πρώτη solo δουλειά του Νικόλα μέσα από την οποία χτίζοντας με κιθάρες,πλήκτρα,πετάλια... noise ηχητικά τοπία πάνω στα οποία οι στίχοι του αφήνονται να αιωρούνται και να λειτουργήσουν αναδρομικά σε μια αναφορά σε όλες τις δημιουργικές φάσεις του... Το Project αυτό έρχεται να συμπέσει με την δεύτερη έκδοση τις ποιητικής συλλογής του Νικόλα με τίτλο "Η ΒΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ"


Special Guest: Παναγιώτης Μπερλής

Info
Rocka Rolla
N. Ζέρβα 2, Ιωάννινα
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου
Ωρα 22:00
Είσοδος 3€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]