Αυτή είναι η αιτία του θανάτου της 27χρονης Δώρας

Η υπόθεση του θανάτου της 27χρονης Δώρας που πέθανε μετά τη γέννα του πρώτου της παιδιού έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και ήταν μια υπόθεση που έφερε στο φως η εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου. Η άτυχη κοπέλα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 18 Μαΐου και αμέσως μετά εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΠΓΝΠ. Την προηγούμενη εβδομάδα η οικογένεια της Δώρας ενημερώθηκε πως ο εγκέφαλός της έχει νεκρωθεί.

Το TLIFE, επικοινώνησε με τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη ο οποίος μαζί με την ιατροδικαστή της Πάτρας κ. Αγγελική Τζιόλα, έκαναν σήμερα τη νεκροψία νεκροτομή στη σορό της άτυχης Δώρας!

Σύμφωνα με το πόρισμα ο θάνατος της Δώρας προήλθε από εισρόφηση του εμετού.. Διαβάσε και άκουσε όσα είπε ο ιατροδικαστής κ. Τσαντίρης στο Τlife.

Έγινε σήμερα η νεκροψία νεκροτομή μαζί με τη Προισταμένη ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πάτρας  κ. Τσιόλα. Εκ των ευρημάτων προέκυψε ότι ο θάνατος αποδώθηκε σε εισρόφηση αναχθέντως  γαστρικού περιεχομένου και σε εγκεφαλική νέκρωση και ενημερώθηκε πλήρως η οικογένεια  για τα αίτια  και τις συνθήκες του θανάτου της. Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων για επιβεβαίωση των ευρημάτων

Για να το εξηγήσουμε απλά, ο θάνατος προήλθε από την εισρόφηση του εμετού δηλαδή;

Ναι από την εισρόφηση

-Από την εμπειρία σας αυτό θα μπορούσε αυτό να το είχαν φροντίσει οι γιατροί;

-Αυτό θα το συζητήσουμε σε δεύτερο χρόνο όταν επιβεβαιωθούν τα αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]