Νέα Πρόκληση ...Έκαψαν τη σημαία της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου ... στο νεκροταφείο της Κλεισούρας[βίντεο]

Οι αλβανικές προκλήσεις συνεχίζονται καθώς σήμερα ανήμερα της Πεντηκοστής Αλβανοί   από το εξτρεμιστικό εθνικιστικό Κίνημα "Boys of  Laberia" μπήκαν στο νεκροταφείο της Κλεισούρας και έκαψαν τη σημαία της Αυτόνομης Βορείου  Ηπείρου ,παρουσία του περιφερειακού καναλιού "Alpo TV" του Αργυροκάστρου.
Για το συμβάν η Νεολαία Βορειοηπειρωτών αναφέρει:


"Έκαψαν σήμερα την σημαία της Αυτόνομου Ηπείρου στο νεκροταφείο της Κλεισούρας, παρουσία του περιφερειακού καναλιού "Alpo TV" του Αργυροκάστου ,ιδιοκτησίας του Aristotel Petro, ενός επιχειρηματία που στηρίζει και ενισχύει την ανθελληνική δράση ακραίων εξτρεμιστικών ομάδων (όπως η συγκεκριμένη) και έχει ανακηρυχθεί persona non grata από την Ελλάδα στις 06.02.2019.
Σαν κλεφτοκοτάδες ανέβηκαν στο θρυλικό και αιματοβαμμένο ύψωμα 731, που έμελλε να αποτελέσει τις σύγχρονες Θερμοπύλες κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου (1941), και αφαίρεσαν τη σημαία απ' το ιστορικό μνημείο για την κάψουν στη συνέχεια παρουσία της τηλεοπτικής κάμερας.

Αναφέρουν χαρακτηριστικά:
- "αυτό το κουρέλι (σημαία) δεν έχει θέση στα εδάφη μας"

-"ζήτω το αλβανικό έθνος από το Nishi (Σερβία) μέχρι την Πρέβεζα (Ελλάδα)" και από τα Σκόπια μέχρι τη νήσο Σάσων.

Μεταξύ άλλων προαναγγέλλουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 17 Ιουνίου μπροστά απ' το Ελληνικό Προξενείο στο Αργυρόκαστρο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]