ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Μέτσοβο:Ομίχλη στα βουνά ...και μια καμινάδα που καπνίζει Ιούνη μήνα!!



Ο καιρός σήμερα στις περισσότερες περιοχές της Ηπείρου κάθε άλλο παρά καλοκαίρι θυμίζει ...
Από το πρωί τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες από διάφορες περιοχές με τους χρήστες να σχολιάζουν το "φθινοπωρινό"  αυτό σκηνικό   τις πρώτες μέρες του Ιούνη ...
Η πιο χαρακτηριστική  είναι  η φωτογραφία της Vassiliki Boumba  από το Μέτσοβο όπου στο βάθος όπως  μπορείτε να διακρίνετε είναι ορατός ο  καπνός που βγαίνει από την καμινάδα  ενός σπιτιού!
"Μέτσοβο 6-6-2020, ωρα 21.00...ομίχλη στα βουνά, μια καμινάδα που καπνίζει, θερμοκρασία 12 βαθμοί Κελσίου...δεν θυμίζει και πολύ καλοκαίρι.."σχολιάζει χαρακτηριστικά η κ.Βασιλική με τους  φίλους της να συμφωνούν φυσικά μαζί της ..
Σημειώνεται ότι η χαμηλότερη θερμοκρασία  από την αρχή της σημερινής μέρας καταγράφηκε στο Ανήλιο  με τον υδράργυρο στους 7°C  και στο Μέτσοβο με τον υδράργυρο  στους 10°C.
 Και μπορεί ο σημερινός καιρός να χάλασε τα σχέδια όσων  σκόπευαν να εκδράμουν για το τριήμερο ,σύμφωνα ωστόσο με το meteo.gr   έστω και με μία μέρα καθυστέρηση θα μπορέσουν να ξεφύγουν αφού ο καιρός   αύριο αναμένεται να είναι βελτιωμένος .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]