Αναγνώστης :"Σε έλεγχο της Τροχαίας Ιωαννίνων δεν έγινε αποδεκτό το προσωρινό μου δίπλωμα οδήγησης ...Τι ισχύει τελικά ;"

Οπως έχει γίνει γνωστό την προσωρινή άδεια οδήγησης με ισχύ 4 μηνών έχουν τη δυνατότητα να την αποκτούν οι ίδιοι οι οδηγοί μέσω της νέα πύλης του δημοσίου Gov.gr ,χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του Taxisnet ενώ  μπορούν να οδηγούν αυθημερόν χωρίς να περιμένουν κάποιες εβδομάδες μέχρι να πάρουν το δίπλωμά τους .
Υπενθυμίζεται ότι έχει  ξεκινήσει η ψηφιοποίηση των διπλωμάτων  οδήγησης σε πρώτη φάση από τις προσωρινές ψηφιακές άδειες οδήγησης για τους νέους οδηγούς ενώ σύντομα αναμένεται να ακολουθήσει η ψηφιοποίηση και της διαδικασίας ανανέωσης χιλιάδων διπωμάτων οδήγησης.

Τι ισχύει όμως τελικά;
Λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσιο το μήνυμα αναγνώστη   ο οποίος   αναρωτιέται τι ισχύει τελικά με   το προσωρινό δίπλωμά οδήγησης αφού σε έλεγχο της Τροχαίας Ιωαννίνων  όπως ο ίδιος ισχυρίζεται αυτό  δεν έγινε αποδεκτό 
Αναλυτικά ο οδηγός αναφέρει:


"Με το νομο 4663/2020 καθοριζεται η διαδικασια εκδοσης προσωρινου ηλεκτρονικου διπλωματος οδηγησης. Η διαδικασια εχει τεθει σε εφαρμογη μεσω του gov.gr. Σε ελεγχο της τροχαιας ιωαννινων, το προσωρινο διπλωμα δεν εγινε αποδεκτο!!!!! Αναφερθηκε απο τον αξιωματι οτι ΔΕΝ δινει το δικαιωμα στο κατοχο του να οδηγει! ελεος με την ελληνικη γραφειοκρατια!Ο νομος ειναι ιδιος για ολες τις υπηρεσιες. Δε γινεται το υπουργειο μεταφορων να δεχεται το προσωρινο διπλωμα ΕΝΩ το υπουργειο δημοσιας ταξης να το θεωρει παρανομο!!!! 
ευχαριστω"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]