Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® με βρώμη της Αγγελάκης ΑΕ στα καλύτερα λανσαρίσματα για το 2021-2022



Η νέα ολοκληρωμένη πρόταση από την Αγγελάκης ΑΕ, το χειροποίητο Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® που ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, αγνό ελαιόλαδο και κουρκουμά, βραβεύτηκε στα Best Launching Awards 2022, στο πλαίσιο του 22ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων, που διοργανώθηκε την Παρασκευή 18 Μαρτίου υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review, αλλά και των οργανισμών ΣΒΕ, ΕΒΕΑ, ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ΣΕΛΠΕ.

Το Μπιφτέκι κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι®, χωρίς συντηρητικά, αποτελεί ένα πλήρες, ισορροπημένο γεύμα που συνδυάζει τη ζωική πρωτεΐνη με τις φυτικές ίνες, τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κουρκουμά με τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι®.  Μέσα σε λίγους μήνες κέρδισε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και έχει ήδη διακριθεί για τα ποιοτικά και διατροφικά του χαρακτηριστικά στη Sial Innovation 2020 και στα Healthy Diet Awards 2021 - με χρυσό βραβείο στην κατηγορία τροφίμων «Free From or Low» και με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία των Ειδικών Γευμάτων. 

Το βραβείο Καλύτερου Λανσαρίσματος 2022 για το Μπιφτέκι Ελαιοπουλάκι® παρέδωσε ο κ. Άγγελος Τσαβδάρης, Πρόεδρος του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Οικονομίας, στην κα Ειρήνη Χαλκιά, Marketing Manager της Αγγελάκης ΑΕ. 

Η κα Ειρήνη Χαλκιά δήλωσε σχετικά με τη νέα βράβευση: «Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας στην Αγγελάκης που το νέο χειροποίητο μπιφτέκι με βρώμη και φρέσκα λαχανικά είναι ανάμεσα στα καλύτερα λανσαρίσματα του 2021-2022, μιας ιδιαίτερα απαιτητικής χρονιάς! Στην Αγγελάκης επενδύουμε σταθερά στην έρευνα και ανάπτυξη με σκοπό την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών και στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Το νέο μπιφτέκι με βρώμη από Ελαιοπουλάκι είναι κατάλληλο και για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη και συνδυάζει την ευκολία και την ταχύτητα με τη νοστιμιά και τη θρεπτική αξία. Ευχαριστούμε πολύ!».





Για περισσότερες πληροφορίες: https://elaiopoulaki.aggelakis.gr/.


Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Με αφοσίωση και μεράκι, η εταιρεία εξελίχθηκε, σταδιακά, σε καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου. Από το 1992, διατηρεί υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας και αποτελεί σταθερό πυλώνα τόσο ανάπτυξης, για την ελληνική περιφέρεια, όσο και στήριξης της οικονομίας. 

Σήμερα, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συντηρώντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, παραμένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία. 


Στοιχεία επικοινωνίας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.

ΙΙ Κρύα Βρύση Πούρνου Ευβοίας ΙΙ Ειρήνη Χαλκιά ΙΙ marketing@aggelakis.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]