Ιωάννινα-Υπόθεση συμπλοκής με οπαδικά κίνητρα :Προφυλακιστέοι οι 5 από τους 6




Μετά από 8 περίπου ώρες ολοκληρώθηκε   λίγο πριν τις 17.00 η απολογία των 5 συλληφθέντων για την αιματηρή  επίθεση στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων την περασμένη Παρασκευή ,που είχε ως αποτέλεσμα 4 οπαδοί του ΠΑΣ να διακομισθούν στο ΠΓΝΙ ,όπου  ένας 30χρονος άνδρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.
Και οι πέντε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι .
Σημειώνεται ότι  σήμερα επρόκειτο να απολογηθούν  4   συλληφθέντες   αλλά  μετά τη χθεσινοβραδινή σύλληψη   δύο ακόμα ατόμων ,  ενός 23χρονου και ενός 21χρονου , σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης  , σήμερα οδηγήθηκαν  και αυτοί στον Εισαγγελέα  προκειμένου να απολογηθούν μαζί με τους άλλους 4. .Ένας από τους συλληφθέντες πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο .Σημειώνεται ότι  ένα ακόμη άτομο που έχει ταυτοποιηθεί αναζητείται  από την ΕΛ.ΑΣ.


Υπενθυμίζεται ότι οι συλληφθέντες βαρύνονται με τις κατηγορίες  της  απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής   καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και περί φωτοβολίδων.



Οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας ενώ δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες  σε βάρος του Αλέξη Κούγια όταν έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο .

 περισσότερες λεπτομέρειες  και βίντεο  σε νεότερη ανάρτηση 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]