Ιωάννινα-Συμπλοκή για οπαδικά κίνητρα -Οι δηλώσεις των συνηγόρων -"Δίκαιη η απόφαση της προφυλάκισης"[βίντεο]



 Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι πέντε από τους έξι συλληφθέντες οπαδούς του Ολυμπιακού για το αιματηρό συμβάν την περασμένη Παρασκευή στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων .

δείτε όλα όσα δήλωσαν στα βίντεο 

Σε δηλώσεις τους στα  ΜΜΕ οι δύο  συνήγοροι  των τεσσάρων από τους  πέντε κατηγορούμενους που απολογήθηκαν σήμερα Μεγάλη Τετάρτη ,χαρακτήρισαν  δίκαιη την απόφαση της προφυλάκισης .

Οπως σημείωσαν η  πορεία της υγείας του 30χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΓΝΙ θα είναι αυτή που θα κρίνει πολλά για την πορεία  της εν λόγω υπόθεσης  .Τόσο οι κατηγορούμενοι όσο και οι συνήγοροί τους εύχονται ο νεαρός άνδρας να κερδίσει τη μάχη που δίνει για τη ζωή του .


Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση  δύο αδελφών , οι οποίοι είναι γιοι γνωστού οδοντιάτρου της πόλης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ μεταξύ άλλων τόνισε πως πριν το συμβάν ο ένας εντολέας του είχε  κοινωνήσει ....



Απαντώντας σε ερώτηση για το πως σχετίζεται το θρησκευτικό καθήκον του εντολέα του με την άσκηση βίας ενάντια σε έναν συνάνθρωπό του ,ο κ.Κούγιας υποστήριξε πως ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δεν κατηγορείται ότι χτύπησε τον 30χρονο βαρύτατα τραυματία  και αυτό έχει προκύψει,όπως σημείωσε  από την έρευνα της αστυνομίας.


Οπως και χθες έτσι και σήμερα ο κ.Κούγιας ευχήθηκε να  τα καταφέρει ο 30χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΓΝΙ και να μην ξαναζήσει  η πόλη των Ιωαννίνων τέτοιες καταστάσεις .



Δημήτρης Νάκος

Ο Δημήτρης Νάκος ,δικηγόρος από τον Πειραιά και συνήγορος των άλλων δύο κατηγορουμένων ευχήθηκε και αυτός από την πλευρά του  να αναρρώσει ο 30χρονος νοσηλευόμενος .

Οπως είπε μεταξύ άλλων  ο κ.Νάκος η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή  είναι δίκαιη  κάτω από τις συνθήκες που έγιναν τα περιστατικά και  με δεδομένο ότι οι ανακριτικές αρχές δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν τα πραγματικά γεγονότα στην παρούσα φάση .

"Από την ακροαματική  διαδικασία θα αποδειχθεί και στο ακροατήριο ότι δεν έχει συμβεί όπως ακριβώς περιγράφουν  ότι έστησαν  ενέδρα στα παιδιά ,και πρόκειται για συμπλοκή ,ένα τυχαίο περιστατικό όπου υπήρχε ένας τραυματισμένος "υποστήριξε.



Σημειώνεται ότι από το πρωί οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα  πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο ενώ δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες όταν ο Αλέξης Κούγιας έφτασε στο δικαστήριο .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]