«Επίσκεψη του Τριαντάφυλλου Αλμπάνη σε Πεδινή και Ανατολή»


« Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. για την Ήπειρο και το Νομό Ιωαννίνων θα σημάνει την επανεκκίνηση του προγραμματισμού και υλοποίηση όλων των μεγάλων υποδομών που καθυστερούν»


Στη Πεδινή και Ανατολή βρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Ιωαννίνων ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.  Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής. 


Ο κ. Αλμπάνης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για μια σειρά πολύ βασικών ζητημάτων όπως το συνταξιοδοτικό, η προστασία της πρώτης κατοικίας, ο πρωτογενής τομέας και η αγροδιατροφή, οι μεγάλες υποδομές, η νεανική επιχειρηματικότητα ενώ αντάλλαξε απόψεις με τον κόσμο για σημαντικά ζητήματα των Ιωαννίνων και της Ηπείρου και για τη σημασία της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. δήλωσε. 


“ Σε όλους όσους ισχυρίζονται ότι η ΝΔ συνέβαλε στην ανάπτυξη της Ηπείρου την απάντηση τη δίνει η πραγματικότητα. Οι Ηπειρώτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι κυβερνητικές αποφάσεις και οι δράσεις της Ν.Δ. μέχρι σήμερα, οδήγησαν την Ήπειρο και τον Νομό Ιωαννίνων στην πληθυσμιακή συρρίκνωση, στην εγκατάλειψη και την παραγωγική αποδιοργάνωση της Υπαίθρου. Δυστυχώς χάθηκαν όλες οι ευκαιρίες, από την κατασπατάληση των Ευρωπαϊκών πόρων, που διασκορπίστηκαν με πελατειακά κριτήρια, χωρίς να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτυχθούν επιχειρηματικές δραστηριότητες και σύγχρονες βιώσιμες αγροτοκτηνοτροφικες επιχειρήσεις. Οι Ηπειρώτες, αν αποδεχτούμε μοιρολατρικά την εξαγγελία του κ. Μητσοτάκη ότι, «Το Τρένο για την Ήπειρο αποτελεί σενάριο επιστημονικής Φαντασίας»,  τότε  δεχόμαστε ότι στην Ήπειρο δεν υπάρχει μέλλον για τους νέους μας. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. για την Ήπειρο και το Νομό Ιωαννίνων θα σημάνει: (α) επανεκκίνηση του προγραμματισμού και υλοποίηση όλων των μεγάλων υποδομών που καθυστερούν, (β) ενίσχυση του αγροδιατροφικού τομέα μέσω της μείωσης του κόστους παραγωγής με μέτρα ώστε η ενέργεια να γίνει πιο φθηνή και με την επιδότηση των ζωοτροφών και αγροτικών εφοδίων και (γ) σχεδιασμός της ενίσχυσης των νέων επιχειρήσεων μέσα από καινοτόμες ιδέες που παράγονται από τους ερευνητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.»

”. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]