Υπό κράτηση ο υποψήφιος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης- Του απαγγέλθηκε κατηγορία απόπειρας εξαγοράς ψήφων




 Υπό κράτηση παραμένει ο υποψήφιος Δήμαρχος  στον Δήμο Χειμάρρας  Φρέντη Μπελέρης .Μαζί του συνελήφθησαν και ο στενός του συνεργάτης Παντελής Κοκαβέσης, ο οποίος είναι καρδιοπαθής και έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς. Ο δεύτερος συνεργάτης του Φρέντη Μπελέρη έχει αφεθεί ελεύθερος.

Λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του skai.gr απαγγέλθηκε η κατηγορία της απόπειρας εξαγοράς ψήφων στον Φρέντη Μπελέρη, πράγμα που σημαίνει πρακτικά ότι μπορεί να παραμείνει κρατούμενος από 48 έως 72 ώρες και να γίνουν οι εκλογές την Κυριακή με τον υποψήφιο δήμαρχο κρατούμενο. 


Η ομογένεια καλεί τους ψηφοφόρους να μην φοβηθούν από τις τελευταίες εξελίξεις και να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές.


Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Χειμαρριωτών αναφέρει: «Αυτήν την Κυριακή ο λαός της Χειμάρρας έχει αποφασίσει να εκλέξει δήμαρχο με την ψήφο του. Τα μηνύματα από τα χωριά, η συσπείρωση των κατοίκων στην Χιμάρα και η μαζική συμμετοχή από την Ελλάδα εξασφαλίζουν την νίκη του Φρέντη Μπελέρη στην κάλπη.


Ξέροντας τις καθεστωτικές πρακτικές που ακολουθεί ο Αλβανός πρωθυπουργός τόσα χρόνια, δεν είχαμε καμία ελπίδα ότι θα ήταν μια κανονική αναμέτρηση. Τις τελευταίες εβδομάδες, έχει χρησιμοποιήσει κάθε παράνομη μέθοδο εξευτελίζοντας την έννοια του πρωθυπουργού για να αλλάξει το αποτέλεσμα. Δεν θα του επιτρέψουμε να το πετύχει.

πηγή skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]