Ευχές της ΠΔΕ ΗΠΕΙΡΟΥ στους υποφήφιους των πανελλαδικών

 


Εν όψει της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων, η σκέψη και οι ευχές μου  επικεντρώνονται στους υποψηφίους που διεκδικούν μια θέση στην Τριτοβάθμια  Εκπαίδευση. 

Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές, 

Ήρθε η στιγμή με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία να κάνετε τη δική σας  προσπάθεια, ολοκληρώνοντας τον κόπο και τις προσπάθειες ετών. Οπλιστείτε  με ψυχραιμία και με πίστη στις δυνατότητές σας για να φτάσετε στον στόχο  σας. 

Αναμφίβολα οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι μια δύσκολη κι επίπονη δοκιμασία και διακατέχεστε από άγχος και αγωνία. Προσπαθήστε, όμως, να είστε θετικοί  και αισιόδοξοι. Σίγουρα καλείστε να δώσετε μια μάχη σημαντική, όχι όμως τη  μοναδική ούτε και την καθοριστική για τη ζωή σας. Ο αγώνας είναι διαρκής και η ζωή θα προσφέρει πάντα ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας. Οι  επιθυμίες και τα όνειρά σας θα βρίσκουν διεξόδους μέσα από την προσήλωσή σας σ΄ αυτά, την εργατικότητα και την προσπάθεια. 

Σε αυτήν τη διαδρομή έχετε δίπλα σας τις/τους εκπαιδευτικούς, την οικογένεια  και τους φίλους σας, που μοιράζονται την αγωνία και τους κόπους σας. Αξίζουν  συγχαρητήρια στις/στους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στην  εκπαιδευτική σας διαδρομή, καθώς επίσης και στους γονείς σας που στήριξαν  τις προσπάθειες και πάντα θα στηρίζουν τους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Όλοι πιστεύουμε σε εσάς και θεωρούμε πως είστε ήδη νικητές.  

Να είστε βέβαιοι ότι το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και η  Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, με αίσθημα ευθύνης και  σεβασμού στον αγώνα σας, έχουν προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες,  προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή, απρόσκοπτη και αδιάβλητη διαδικασία  των εξετάσεων. 

Σας εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους στόχους και στα  όνειρά σας! 

Ιωάννινα, 31-05-2023 

Η Αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια 

Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]