Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας στην Άρτα

 


Με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας στην Άρτα που ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος του στο αμάξι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ορθή χαρακτήρισε την απόφαση ο δικηγόρος του πατέρα, λέγοντας ότι έχασε την επίγνωση της ύπαρξης του παιδιού και πως σταμάτησε να λειτουργεί η μνήμη του.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Η νεκροψία στο βρέφος έδειξε ασφυκτικό θάνατο.

  Οπως μεταδίδει από την Άρτα ,το arta2day.gr, ο   37χρονος έφτασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας  στις 09:30   μετά την διήμερη προθεσμία που πήρε για να απολογηθεί. Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο  συγκεντρώθηκαν συγγενείς του ζευγαριού και συνάδελφοί του  37χρονου  για να του συμπαρασταθούν. Όπως σημειώνουν πρόκειται για ένα ζευγάρι πολύ αγαπημένο και δεμένο και πολύ προστατευτικό με το μωρό τους. Συνάδελφοι του 37χρονου μιλούν με τα καλύτερά λόγια χαρακτηρίζοντας τον εργατικό, συνεπή, έναν άνθρωπο γελαστό και φιλικό με όλους. Αδυνατούν να πιστέψουν ότι τούς έτυχε κάτι τόσο άδικο και τραγικό και εύχονται να μπορέσουν να βρουν τον τρόπο να προχωρήσουν μαζί.

Οι δύο γονείς έχουν πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο και ετοιμάζονται για την αυριανή πολύ δύσκολη ημέρα που θα αποχαιρετήσουν την κορούλα τους.

Σημειώνεται ότι η κηδεία του βρέφους θα γίνει αύριο το μεσημέρι στον Ι.Ν Ταξιαρχών στην Αρτα.

πηγή arta2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]