Στις 11:00 το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο της νέας κυβέρνησης

 


Στο Μέγαρο Μαξίμου στις 11:00 το πρωί συνεδριάζει το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι το πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, η οποία σχηματίζεται έπειτα από εκλογικό τον θρίαμβο της ΝΔ στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.


«Σκληρή δουλειά», «κανένας εφησυχασμός» και «σηκωμένα μανίκια», προκειμένου να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στους πολίτες, είναι ορισμένα από τα μηνύματα που δεν σταματά να στέλνει ο πρωθυπουργός στους υπουργούς και υφυπουργούς του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να θέσει τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης και τους γενικούς άξονες πάνω στους οποίους δομείται η πολιτική της επόμενης τετραετίας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα τεθούν οι βασικοί στόχοι ανά υπουργείο που πρέπει να υλοποιηθούν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.



Μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, στις 17:00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, όπου ο νέος υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, έχει ήδη παρουσιάσει τους έξι βασικούς στόχους που καλείται να υλοποιήσει. Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη στο ΥΠΕΘΟ μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς η ακρίβεια παραμένει «βραχνάς» για χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

πηγή powergame.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]