ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Γυναικοκτονία στην Κω / Μαρτυρικός ο θάνατος της 27χρονης - Τι έδειξε η νεκροψία

 

Mαρτυρικός ήταν ο θάνατος της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, το αίτιο του οποίου φαίνεται να είναι η ασφυξία, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα που εκδόθηκε και επιβεβαιώνει τις πρώτες εκτιμήσεις. Ο σύντροφος της άτυχης νεαρής κλήθηκε και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση.

Η σορός της έφερε σημάδια ασφυκτικού θανάτου, ενώ το πόρισμα έβγαλε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρόδου νωρίτερα το απόγευμα.  Ωστόσο, δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν πως εξαιτίας της προχωρημένης σήψης της σορού, κρίνεται αδύνατο να εξακριβωθεί το μέσο από το οποίο προήλθε ο θάνατος.

Η σχετική έκθεση για τα αίτια του θανάτου της Αναστάζια εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η νεαρή Πολωνή βρέθηκε νεκρή χτες μέσα σε έλος, τυλιγμένη σε ένα σεντόνι σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την κατοικία του 32χρονου βασικού υπόπτου στο Τιγκάκι.
Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται στην συγκεκριμένη περιοχή, «κυνηγώντας» περισσότερα στοιχεία για την διαλεύκανση της υπόθεσης.
Υπενθυμίζεται, μάλιστα, πως ο 32χρονος βασικός ύποπτος για την συνταρακτική γυναικοκτονία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Προς το παρόν κατηγορείται μόνο για την αρπαγή της 27χρονης Πολωνής, ενώ είχε συλληφθεί τις προηγούμενες μέρες ως ο τελευταίος που είδε την κοπέλα.

Την στιγμή που οι αρχές στρέφονται στην προσπάθεια να ξετυλίξουν το «κουβάρι» της φρικιαστικής υπόθεσης, αναδύονται και σημαντικά ερωτηματικά. Αρχικά, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ο δράστης ή οι δράστες, με πιθανή την συνδρομή συνεργών, επιχείρησαν να αποπροσανατολίσουν την έρευνα των αρχών.

Το πρώτο ερώτημα έχει να κάνει με το κινητό της Αναστάζια, που βρέθηκε από περαστικό χωρίς κάρτα SIM σε ένα απόμερο εγκαταλελειμμένο σπίτι, σημείο που είχε ελεγχθεί πρωτύτερα στο πλαίσιο των ερευνών.

Το ίδιο συνέβη και με το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης Πολωνής, αφού οι αρχές είχαν «χτενίσει» και αυτό το μέρος χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα στην αρχή.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]