ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Τα ονόματα των υποψηφίων της Πλεύσης Ελευθερίας – Ζωή Κωνσταντοπούλου στα Ιωάννινα



Στις εκλογές της 21ης Μαΐου 1.723 ψήφοι, η κάθε μία μοναδική και δυνατή όσο τίποτε άλλο στη Δημοκρατία έδειξαν την εμπιστοσύνη που αναπτύσσεται στο κίνημα και δυνάμωσαν την Πλεύση προς τη Βουλή. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. 

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, η Πλεύση Ελευθερίας θα είναι ηχηρά παρούσα με ενισχυμένο ψηφοδέλτιο στα Ιωάννινα και στην Ήπειρο ευρύτερα και ζητά τη συνέχιση της δυναμικής των πρώτων εκλογών και την ενδυνάμωση της στήριξης του στόχου που έχει τεθεί, ο οποίος είναι πολύ συγκεκριμένος και θα έχει αρκετά θετικά αποτελέσματα εφόσον επιτευχθεί. 

Ο στόχος αυτός δεν είναι είναι άλλος από το να δώσουμε Ζωή στη Βουλή. Να εντάξουμε το κίνημά μας στο Κοινοβουλευτικό έργο και να ανοίξει επίσημα ο δίαυλος επικοινωνίας των προβλημάτων, των αναγκών και των προτάσεων της περιοχής των Ιωαννίνων και της Ηπείρου, των πολιτών και των κοινωνικών και οικονομικών Φορέων με το Κοινοβουλευτικό έργο και την κοινή διαμόρφωση των πολιτικών και της καθημερινότητάς μας. 

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου τα πρόσωπα που εντάσσονται στο ψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας και στηρίζουν επίσημα την Πλεύση προς τη Βουλή αλλά και θα είναι παρόντες και παρούσες την επόμενη μέρα των εκλογών για τη στήριξη της περιοχής είναι τα εξής:

ΤΣΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Αριστοτέλη

ΣΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Ανδρέα

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝ του Μιχαήλ

ΤΣΕΤΣΟΥ ΕΛΟΝΑ του Βασίλη

ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Παντελή

Οι πολίτες, οι Φορείς και κάθε ενδιαφερόμενη/ος μπορούν να επικοινωνούν άμεσα στο plefsi.ioannina@gmail.com και στο 6974377374


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]