ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Ιωάννινα: Όταν η ...αδιαφορία της δημοτικής αρχής δυσκολεύει την καθημερινότητα των πολιτών -Αναγνώστης καταγγέλει ....

 


"Στην οδό Στρατάρχου Παπάγου , στην παραλίμνια περιοχή, εκεί όπου πλήθος κόσμου τουριστών και Γιαννιωτών περνά καθημερινά  για να καθίσει στα καφέ και εστιατόρια της περιοχής Μαβίλη, οι κάτοικοι επισκευάζουν μόνοι τους πρόχειρα με τσιμέντο, τις τεράστιες λακκούβες του δρόμου , που δημιουργήθηκαν από την αδιαφορία της δημοτικής αρχής, η οποία επιδεικτικά αγνοεί την περιοχή μας, παρά τις συνεχείς τηλεφωνικές ενοχλήσεις μας, καθόσον τον τελευταίο μήνα έχουν γίνει ατυχήματα με αυτοκίνητα.

 Επιπλέον μάστιγα έχουν γίνει στην περιοχή μας τα αδέσποτα σκυλιά , τα οποία σε αγέλες κυκλοφορούν και επιτίθενται στους κατοίκους αλλά και τους περαστικούς.

 Στις 12 /6 μάλιστα,επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο κάτοικό μας , ο οποίος τραυματίστηκε με σοβαρό κάταγμα και νοσηλεύεται  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Η οικογένεια του παθόντα υπέβαλε μήνυση κατά των αρμόδιων δημοτικών υπευθύνων που και εδώ και καιρό αγνόησαν τις γραπτές και τηλεφωνικές μας παρεμβάσεις να περισυλλέξουν , όπως οφείλουν τα αδέσποτα."αναφέρει σε σχετικό μήνυμά του κάτοικος της περιοχής .

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]