Ιωάννινα:Συγκέντρωση μνήμης για τον Χρήστο ,την Κατερίνα ,τον Γιώργο και τον Ιάσονα ....που χάθηκαν άδικα στους δρόμους ...


 28 Ιουνίου 2003, Πρέβεζα. Ο τότε πρόεδρος και οραματιστής της ΛΕΜΙ, Χρήστος Χούλιαρης και η σύντροφός του, Κατερίνα Οικονόμου φεύγουν από κοντά μας μετά από τροχαίο στο 10ο χλμ της εθνικής οδού Πρεβέζης - Ιωαννίνων όπου αυτοκίνητο ιχ έκοψε την πορεία της μοτοσυκλέτας εξερχόμενο από παράνομη σύνδεση. 

28 Ιουνίου 2023, Ιωάννινα. Το όραμά του Χρήστου για τη μοτοσυκλέτα και τον οργανωμένο μοτοσυκλετισμό μένει ζωντανό μέσα από της δράσεις της ΛΕΜΙ. Ο Χρήστος και η Κατερίνα είναι ακόμα εδώ, μαζί μας σε κάθε συγκέντρωση, σε κάθε εκδρομή. 

Θα θέλαμε το ατύχημα του Χρήστου και της Κατερίνας να ήταν το τελευταίο.  Αλλά δυστυχώς η συγκεκριμένη παράνομη σύνδεση, όπως και πολλές ακόμη, υπάρχουν μέχρι και σήμερα με την περιφέρεια όχι μόνο να μην τις σφραγίζει αλλά να νομιμοποιεί κάποιες από αυτές. Τρανταχτό παράδειγμα η παράνομη σύνδεση στην περιφερειακή οδό Ιωαννίνων, όπου στις 4 Ιουνίου 2021 έχασε τη ζωή του ο 30χρονος μοτοσυκλετιστής Γιώργος Παππάς. Όπου η περιφέρεια όχι μόνο δεν σφράγισε την συγκεκριμένη σύνδεση αλλά την νομιμοποίησε με μοναδική παρέμβαση τις ανανεωμένες διαγραμμίσεις.

Για αυτό σας καλούμε όλους την Τετάρτη 05/07/2023 στις 19.00 μπροστα στο κτίριο της περιφέρειας σε μια συγκέντρωση μνήμης για τον Χρήστο, την Κατερίνα, το Γιώργο, τον Ιάσονα και όλα τα αδέρφια μας που χάθηκαν άδικα στους δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]