Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.: "Ορκωμοσία εργαζομένων του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι"


 Ορκίστηκαν, σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου, στο Δημαρχείο Ιωαννίνων, οι 18 εργαζόμενες του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, οι οποίες εντάσσονται οργανικά στον Δήμο Ιωαννιτών.

Πρόκειται για εργαζόμενους που έχουν συμπληρώσει αρκετά χρόνια υπηρεσίας μέσω συμβάσεων και συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.
Στο εξής το «Βοήθεια στο Σπίτι» θα υλοποιείται από τις υπηρεσίες του Δήμου με την ίδια συνέπεια και αφοσίωση προς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 
Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε το προσωπικό για την αμέριστη στήριξη του Δήμου και ζήτησε να βοηθήσουν τους ωφελούμενους όπως έκαναν μέχρι τώρα αποδεικνύοντας έμπρακτα τον κοινωνικό χαρακτήρα του προγράμματος.


Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» θέλουν να ευχαριστήσουν τις εργαζόμενες του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, για στην συνεργασία που υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια και να τις συγχαρεί για τις υπηρεσίες που προσέφεραν απρόσκοπτα, στηρίζοντας τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες βελτιώνοντας καθημερινά την ποιότητα ζωής τους.

Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή σταδιοδρομία στον νέο δρόμο που τους ανοίγεται και να τους διακρίνει η επαγγελματική συνείδηση και ο ίδιος ζήλος με τον οποίο θα συνεχίσουν να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους προς τους συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]