ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Ιωάννινα:Φεστιβάλ χρωμάτων ...Μία γιορτή κάτω από τη βροχή!

 


"Νιώθουμε την ανάγκη να αναφέρουμε λίγα πράγματα για μια πόλη που όσο πιο πολύ την αγαπάς τόσο πιο πολύ βρέχει: τα Ιωάννινα.


Το Φεστιβάλ Χρωμάτων μετά από ήδη μια αναβολή, μας έφερε στην δύσκολη θέση να σκεφτούμε να το αναβάλουμε για δεύτερη φορά, λόγω της βροχής. Ωστόσο, δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό σε όλους εσάς που πήρατε την απόφαση να έρθετε και να περιμένετε υπομονετικά 1 ώρα κάτω από την βροχή με την ελπίδα να σταματήσει. Ήταν πολύ συγκινητικό. Χωρίς να το καταλάβετε, μας προσφέρατε μια από τις πιο δυνατές στιγμές που έχουμε ζήσει και για να σας ευχαριστήσουμε πήραμε επιτόπου την απόφαση να υλοποιήσουμε μια μικρή γιορτή, κάτω από την βροχή που συνδύαζε χρώμα και νερό. Άλλωστε έτσι είναι το ουράνιο τόξο.



Ευχαριστούμε από καρδιάς εσάς που ήρθατε και ζητούμε συγγνώμη προς όλους για την αναστάτωση αλλά δυστυχώς τέτοιου είδους καιρικές συνθήκες δημιουργούν μεγάλα προβλήματα σε ανάλογες διοργανώσεις.


Ετοιμαζόμαστε λοιπόν να υλοποιήσουμε ένα μεγάλο Φεστιβάλ Χρωμάτων, έτσι όπως το είχαμε ονειρευτεί, στις αρχές του Σεπτεμβρίου."αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου η Action Team


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]