Παρουσίαση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Πλεύσης Ελευθερίας στα Ιωάννινα

 




Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου η Πλεύση Ελευθερίας ενίσχυσε το ψηφοδέλτιο στα Ιωάννινα. Ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου, θα ήθελα να αναφέρω κάποια προσωπικά στοιχεία. Είμαι Δικηγόρος, γεννήθηκα το 1971 στα Ιωάννινα, με καταγωγή από το Σούλι Θεσπρωτίας. Κατάγομαι από δημοκρατική οικογένεια με σημαντική προσφορά αίματος για την πατρίδα. Ο παππούς μου Θεόδωρος εκτελέστηκε με τα δυο του αδέλφια από τους Γερμανούς και Τσάμηδες στην εκτέλεση των 49 προκρίτων της Παραμυθιάς Σουλίου, στις 29-9-1943.

Απόφοιτος της Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων και της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παρακολούθησα σεμινάρια Δημοσιογραφίας από πολύ γνωστούς και καταξιωμένους δημοσιογράφους και εργάστηκα ως ραδιοφωνικός παραγωγός εκπομπών στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του. Επίσης, εργάστηκα και παρουσίασα εκπομπές στους περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς στα Ιωάννινα, ενώ πολλοί θα είχατε ακούσει τη μουσική που επέλεγα για το Μαντζάτο, τον Φρόντζο, το 98, γνωστά στέκια της γενιάς μου. Είμαι υποψήφιος, ως ηπειρώτης, ιδρυτικό μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας, από όταν μετριόμασταν στα δάχτυλα, για να σηματοδοτήσουμε τη σημασία της Ηπείρου στην ίδρυση του κόμματος.

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου είμαστε με μια υπέροχη ομάδα υποψηφίων, καθώς ενισχύσαμε το ψηφοδέλτιο αριθμητικά και ποιοτικά. Παιδιά που θα πάνε το κίνημα και την περιοχή πολύ μακρύτερα. Μια νέα γενιά με όρεξη και ιδέες. Με τη θέληση και την ψήφο σας, θα μας δώσετε μια θέση αντιπολίτευσης - υπεράσπισης των πολιτών και ομάδων, ώστε να πάμε τα Ιωάννινα και την Ήπειρο μπροστά. Να μη μας αγνοούν και να μας ακούν, όπως αρμόζει στην περιοχή μας, που με τους ευεργέτες και τους αγωνιστές της θεμελίωσε τη νεότερη Ελλάδα αλλά και με τους σημερινούς νέους και νέες θεμελιώνει το αύριο. 

Το ψηφοδέλτιό μας:

Θεόδωρος Τσούλας, Δικηγόρος

Βασιλική Σκόπη, Kαλλιτέχνης - Aργυροχρυσοχόος

Ναπολέων Παπαγεωργίου, Κοινωνιολόγος PhD

Ελόνα Τσέτσου, Τεχνολόγος τροφίμων

Παναγιώτης Κατσακιώρης, Ιατρός-Ομοιοπαθητικός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]