Iωάννινα:Πλημμύρισε κόσμο το κέντρο για την ομιλία Μητσοτάκη -Ο δρόμος Ιωάννινα Κακαβιά ,το στρατόπεδο Βελισσαρίου ...και το μήνυμα νίκης [βίντεο-φωτό]

 


Στη συμβολή των πεζοδρόμων Μουλαϊμίδου και Μάρκου Μπότσαρη  στα Ιωάννινα  μίλησε   σήμερα το απόγευμα στους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο της πόλης   με σημαίες ανά χείρας, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης .

Δείτε το βίντεο

βίντεο Χάρης Καλαμπόκης 

μοντάζ Παναγιώτης Τσάλλος 

 



Ο πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε  τους Γιαννιώτες και τις Γιαννιώτισσες για το ποσοστό που έδωσαν στο  κόμμα στις εκλογές της 21ης του Μάη ,λέγοντας πως   η παράταξη της ΝΔ είχε βάλει στόχο να κάνει  γαλάζια  όλη την Ήπειρο και έκανε γαλάζια όλη την Ελλάδα.



"Η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα, οι κάλπες είναι άδειες, ο στόχος που πρέπει να θέσουμε είναι να πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό στις εκλογές και στα Γιάννενα να βγάλουμε 3 βουλευτές και το ποσοστό στα Γιάννενα να γράφει το 4 μπροστά".σημείωσε  χαρακτηριστικά .

Ο   πρόεδρος της ΝΔ   επανέλαβε   και από τα Γιάννενα πως κανένα αποτέλεσμα δεν μπορεί να προεξοφληθεί προεκλογικά αφού οι κάλπες είναι άδειες και   κάλεσε τους πολίτες  "να τις γεμίσουν  με εκατομμύρια ψηφοδέλτια της ΝΔ."



Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε και στον αυτοκινητόδρομο  Γιάννενα-Κακαβιά, που  έχει περάσει μέσα από «σαράντα κύματα» ,όπως είπε ,υποσχέθηκε ωστόσο πως ο δρόμος αυτός θα γίνει πράξη  .Αναφορά έκανε και στο στρατόπεδο Βελισσαρίου αλλά  και στο πάρκο Τεχνολογίας ."Το δρόμο Γιάννενα-Κακαβιά, έχει περάσει μέσα από «σαράντα κύματα» αλλά θα τον κάνουμε πράξη, θα τον φτιάξουμε τον δρόμο αυτό. Το στρατόπεδο Βελισσαρίου -είχα την ευκαιρία να περάσω πριν από λίγο- θα αποδοθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το Πάρκο Τεχνολογίας το οποίο θα είναι τόσο σημαντικό για τα Γιάννενα, για να μπορέσουν να αποκτήσουν, επιτέλους, έναν χώρο που να προσελκύει εταιρείες."σημείωσε.



"Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ για την εκτίμηση σας. Ψηλά τις σημαίες της Νέας Δημοκρατίας, της Ελλάδος. Θα είναι μια όμορφη ηλιόλουστη μέρα η 25η Ιουνίου, με γαλάζιο ουρανό και με την Νέα Δημοκρατία τη μεγάλη νικήτρια των εκλογών."κατέληξε  κταχειροκροτούμενος από όσους έδωσαν το "παρών" στη σημερινή επίσκεψή του στα Γιάννενα .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]