Ιωάννινα:O N. Έξαρχος στο εργοστάσιο της εταιρίας "Ζαγόρι"

 Ο Νίκος Έξαρχος θα μιλήσει  σήμερα το βράδυ 8 μ.μ. στη Ζίτσα.



Με τους εργάτες στο εργοστάσιο εμφιάλωσης της εταιρείας «Ζαγόρι», στην Κρανούλα Ιωαννίνων, συζήτησε χθες το μεσημέρι ο Νίκος Έξαρχος πρόεδρος του ΕΚΙ, βουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος στα Γιάννενα, για την ανάγκη ισχυροποίησης του κόμματος στις εκλογές της Κυριακής.



Ο Νίκος Έξαρχος υπογράμμισε ότι απέναντι στην αυριανή, αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ, οι εργάτες πρέπει να προτάξουν μία ισχυρή μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση.



«Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να αντιπαρατεθεί στην αντιλαϊκή πολιτική της αυριανής κυβέρνησης, που στήριγμα της θα είναι η συμπολιτευόμενη, αντιπολίτευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ» τόνισε. Παράλληλα, υπογράμμισε «…να μη σκορπίσει η λαϊκή ψήφος σε «μικρά» κόμματα που λειτουργούν ως «φιλί» στο σύστημα, όπως έγινε με το ΠΟΤΑΜΙ, τους ΑΝΕΛ, την Ένωση Κέντρου, και τόσα άλλα. Όλα αυτά, αφού είχαν κάνει πρώτα τη βρώμικη δουλειά στηρίζοντας αντιλαϊκές κυβερνήσεις, τροφοδότησαν και την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ». Στη συνέχεια, τους κάλεσε να κρατήσουν την βουλευτική έδρα του ΚΚΕ στα Γιάννενα, ζητώντας τους να σκεφτούν τι μήνυμα θα σταλεί στη μεγαλοεργοδοσία του νομού, η μη επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή. «Ας είναι ένας λιγότερος βουλευτής από τους 5 του νόμου, που θα ψηφίζει αντιλαϊκά νομοσχέδια, που δεν θα ξέρει τι σημαίνει να τελειώνει ο μισθός μας τις πρώτες 15 μέρες του μήνα, να μην μπορείς να σπουδάσεις τα παιδιά σου, να σε πονάει το κορμί σου από τη δουλειά» υπογράμμισε, καλώντας τους να μην επιτρέψουν να κλέψει η ΝΔ τη βουλευτική έδρα του και στα Γιάννενα. «Δική σας είναι αυτή η έδρα. Εσείς μπορείτε να την κρατήσετε», κατέληξε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]