ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Νύχτες θερινού σινεμά από την Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας




 ΝΥΧΤΕΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΙΝΕΜΑ 


ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΡΤΑΣ 


ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ "ΟΡΦΕΑΣ"


1η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Γράφει, η Φιλιώ Τζαχρήστα

Οι Νύχτες Θερινού Σινεμά από την Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας είναι και φέτος το καλοκαίρι εδώ με ένα πρόγραμμα προσεκτικά επιλεγμένων ταινιών για τους λάτρεις του κινηματογράφου.

Οι ταινίες θα προβληθούν τον Ιουλίου στο Δημοτικό Θερινό Σινεμά "ΟΡΦΕΑΣ" με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023 στις 21:30 ενώ οι επόμενες προβολές θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα του Ιουλίου στις 21:30 .

Η 1η προβολή την Τετάρτη 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί με το αριστούργημα του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο "Ο Λαβύρινθος του Πάνα" (2006) , ένα από τα ωραιότερα αλληγορικά παραμύθια του σύγχρονου ευρωπαϊκού κινηματογράφου, με ιστορικές και πολιτικές αναφορές . Συνεχίζουμε τη Δευτέρα 17 Ιουλίου όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στη μεγάλη οθόνη ένα από τα καλύτερα μιούζικαλ όλων των εποχών, το "All that Jazz" (1979) του Bob Fosse. Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου μεταφερόμαστε στο μαγικό κόσμο του Wes Anderson με την χαρακτηριστική απόλυτη συμμετρία και τη μοναδικότητα σε κάθε κάδρο. Το "The French Dispatch"(2021) είναι η προτελευταία ταινία του σκηνοθέτη και προβάλλεται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη στην Άρτα. Για την τελευταία προβολή στις 31 Ιουλίου αφήσαμε λίγο μυστήριο, όπως αρμόζει σε κάθε θερινό σινεμά με την ταινία "Συνήθεις Ύποπτοι" (1995) του Bryan Singer να κλείνει ιδανικά τον κύκλο των θερινών προβολών για το φετινό καλοκαίρι.

Οι μέρες που το θερινό "ΣΙΝΕ ΟΡΦΕΑΣ" θα αποκτήσει και πάλι κινηματογραφική ζωή, πλησιάζουν. Aς είναι αυτή η αφορμή για να έρθουμε και πάλι λίγο πιο κοντά στην 7η τέχνη και στη μαγεία της θέασης κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Σας περιμένουμε!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ "ΟΡΦΕΑΣ" 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:30

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Γράφει, η Φιλιώ Τζαχρήστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]