ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ /ΔΕΘ

Ο καραγκιόζης στα Ιωάννινα !

 


Ο  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ  ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ   !!!

Ο θίασος Αθανασίου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του θα παρουσιάσει μία παράσταση με το έργο «Ο Καραγκιόζης Ψαράς»  την Κυριακή 23 Ιουλίου στις 21:00, στο υπαίθριο θέατρο Φρόντζου.

Ο θίασος Αθανασίου συγκροτήθηκε το 1982 από τα αδέρφια Κώστα, Γιάννη, Αργύρη και Ελένη μετά από πολύχρονη μαθητεία δίπλα στον αείμνηστο καραγκιοζοπαίκτη Γιώργο Χαρίδημο. Από το 1987 με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας, ο θίασος δίνει παραστάσεις παραδοσιακού Καραγκιόζη, σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, και γυμνάσια όλης της χώρας. Παράλληλα δημιουργεί εργαστήρια θεάτρου σκιών στον Ε.Ο.Π, σε σχολεία και κατασκηνώσεις.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ:     Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΨΑΡΑΣ

Ο Χατζηαβάτης πείθει τον φίλο του τον Καραγκιόζη να του μάθει να ψαρεύει και να παρακαλέσουν τον Βεζίρη να τους δώσει την επαγγελματική άδεια ψαρέματος. Ο Βεζίρης τους παραχωρεί την άδεια, ο Καραγκιόζης μαζί με τον Χατζηαβάτη παίρνουν τα κατάλληλα σύνεργα και τον απαραίτητο εξοπλισμό και ξεκινούν για την περιοχή του Φάρου, όπου είναι καλός ψαρότοπος. Εκεί όμως, θα δουν θάλασσα βρώμικη και ψάρια λιγοστά αλλά και την Βεζυροπούλα να κάνει την συνηθισμένη της βαρκάδα. Μια ξαφνική κακοκαιρία θ’ αλλάξει την τύχη του Καραγκιόζη…

Ο λαϊκός μας ήρωας περιμένει μικρούς και μεγάλους να τους διασκεδάσει με τα αστεία του.

Κλείστε το εισιτήριό σας στο viva.gr

πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972717187


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]